Pasta med kjøttsaus

  Kjæresten er veldig glad i pasta med kjøttsaus, så da ble det en kjapp og knallgod tirsdagsmiddag. Jeg har egentlig tenkt at det er en dyr middag, så jeg lager det aldri alene. Dessuten er jeg ikke noen stor tilhenger av pastaretter til middag, for det er utrolig kaloririkt og strengt talt ikke veldig bra. Men det er jo så sinnsykt godt!!! Så her er et lite kalorisparende tips for den som liker å tenke på sånt - eller eventuellt den som bare vil gjøre "barnemiddagen" litt mer fargerik.

  Kjæresten er ikke akkurat av den sparsommelige typen, så det ble ikke innhandling etter min lommebok - bokstavlig talt. Men her er det mange ting du kan kutte inn på. Den dumme Remaen vi var på hadde ikke 600 grams kyllingkjøttdeig som jeg pleier å kjøpe, så da ble det 300 gram for 21 kroner. Ikke fornøyd - men som sagt; Det var ikke min lommebok det gikk ut over! I tillegg handlet vi inn Sopps spaghetti for 10 kroner. Den er egentlig sinnsykt billig etter min mening - men du finner jo selvfølgelig billigere spaghetti på markedet om du er up for it. Men igjen så vil ikke kjæresten spare inn de få kronene, så da ble det "skikkelig" spaghetti. Og den er jo best, for å være ærlig..! Sopps spaghettisaus koster 18,50,- og det er jo egentlig ikke så ille. Den holder seg i kjøleskapet i 3 dager, så du kan fint bruke den i 3 middager om du kjøper inn bare til deg selv. Det er mye man kan gjøre med spaghettisaus!

  Jeg antar du kan å koke pasta og steke kjøttdeig, så det lar jeg være å beskrive. Derimot hva du kan ha i spaghettisausen kan jeg jo nevne. Koster du på deg litt mais og løk i sausen både ser det bedre ut og smaker mye mer spennende enn bare kjedelig tomat. 

  Selv om mannfolket synes det holder i massevis med de få grønnsaksbitene han får i seg gjennom sausen, så synes nå jeg at det er en ypperlig middag å ha salat til. Jeg fant derfor frem alt av restesalat i kjøleskapet og laget meg et godt grønnt grunnlag for middagen!


  ...og som vanlig; MASSE mais ;)
  ...og "pizzakrydder" aka oregano, samt en dæsj med sitron.

  Ved å legge på masse salat i bunnen blir du ikke fristet til så mye av alt annet heller. Og det er jo bare en annen verden med farger og friskhet enn hvitt og rødt på tallerkenen.  Pris: Jeg runder av til ca 15 kroner om du bruker et halvt glass med spaghettisaus, en porsjon spaghetti som vist på pakken og en liten porsjon kjøttdeig.
  Kalorier: Ca. 450! Enjoy!

  God middag!

  Klem MatBit

2 tanker om mat!

Muusa - 16 år GIFT

09.feb.2010 kl.22:29

hei kjempe fin blogg!

fint design :)

skriver bra gjør du også!!

det hadde vært fint om du hadde kommentert bloggen min også (:

www.muusa.blogg.no

MatBit

09.feb.2010 kl.22:29

Muusa:

Takk takk! Koslig å høre! :)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten