Enda en salatslager; Kyllingsalat

  Jeg tenkte jeg skulle dele enda en god salatmiddag med dere. Dette kan i og for seg også være en lunsj du trykker ned i en tuppervareask, men jeg gidder aldri ta meg tid til sånt. Men til middag derimot - time is my friend.

   


   

  Alt du trenger er salatingredienser, en oppskjært kyllingbit (150 gram), litt pasta (40 gram), godt krydder og sitron.

  Mens du koker pastaen skal jeg gi deg - min med-mais-elsker - et godt tips. Hell alt vannet fra maisen i vannet til pastaen, så får du en fyldigere og friskere smak på pastaen! Kjempegodt!

   


  Kyllingen krydrer du i panna med alt det gode krydderet du har i hylla. Spesielt godt liker jeg pizzakrydderet mitt, så det blir en litt sydlig smak.

   


   

  For å få kyllingen enda mer syden-like; Når den er ferdigstekt trekker du panna litt til side og spruter over en real dose med sitronsaft, og rører godt så alle de små kyllingkadaverne får god smak. Stygt sagt, men helt sant!

  Rett før du slenger kyllingen i den deilige salatblandingen du har forberedt, kan du la en neve purreløk godgjøre seg i krydder og safter fra kyllingen. Mmmmm

   

  Mais og paprika kan du også la surre litt om du føler for det!

  Så er det bare å slenge alt i en kjempe stor bolle sammen med 2 ss lettrømme på toppen, og spis uten hemninger!

   

   

  Pris: Ca. 20 kroner for et godt og kjempe sunt måltid!
  Kalorier: I denne salaten har jeg brukt en hel liten boks med mais, om du fortår hva jeg mener. Ca. 160 gram, og mais er veldig kaloririkt - så bare maisen kommer på 140 kalorier. Med olje i stekepanna og lettrømme på toppen, blir hele måltidet ca. 540 kalorier. Det kan du selvfølgelig minke ved å droppe pasta eller kutte ned på maisen. Det siste alternativet er så absolutt ikke under vurdering hos meg ;)

  God helg alle sammen!

  Klem MatBit

2 tanker om mat!

sv: æsj, man f¨år ikke lyst til å spise dem nå...:S

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten