Barne- og lommebokvennlig; Brennende kjærlighet

  Siden jeg endelig har kommet meg til min kjære, tenkte jeg i den anledning å legge ut en middag jeg laget meg i helga. Denne varianten er veldig barne-, lommebok-, og studentvennlig oppskrift som jeg lærte da jeg jobbet i - selvfølgelig - en barnehage.

  Innkjøpsliste:

  Det er mye forskjellig digg du kan ha i og på brennende kjærlighet, men jeg  har gjort det veldig enkelt og billig. Vi skal lage potetstappe med grønnsaker, kjøttpølse og litt ost på toppen. Og dere - det funker HELT FINT å bruke olje i stedet for smør i potetmosen! Hurra!!!

  Kjøttpølsene er av mager type - og er super billige! Har ikke prisen her nå, så jeg får komme tilbake med det. Men mener det ikke er mange kronene for hver pølse! I hvertfall... Jeg brukte 1 1/2 pølse - ca 150 gram. Del opp;


  Jeg brukte en halv pakke potetmos og så masse grønnsaker jeg hadde lyst på. Det beste er selvfølgelig ferske oppskjærte grønnsaker, men fryst blanding er da godt det også! Bland og miks


  Så legger du potetmos og grønnsaker i en ildfast form, legger på pølser eller annet tilbehør og litt raspet eller oppskåret ost oppå. På brennende kjærlighet bruker mange stekt sopp og urter eller litt sterkt kjøtt. Det er veldig mange varianter - så google deg frem til din favoritt!


  La den stå i ovnen på ca. 225 grader til potetmosen bobler og pølser og ost får en fin gylden farge.


  En salat på siden, så er dette knallgodt! Og til og med små barn eller studenter med grønnsakangst får i seg en liten porsjon med sunne goder.  Kalorier: Ca. 500 for hele den ildfaste formen med mat!!! Namnamnam!

  Pris: Ca. 12 kroner, om jeg ikke husker feil. Kommer tilbake om prisen er riv ruskende feil! :)

  Håper dere har en fortreffelig onsdagsaften!

  Klem MatBit

3 tanker om mat!

whooah - Line

19.feb.2010 kl.01:33

Nam! Må nok prøves ut detta ;)

Ingrid Svendsen

22.feb.2010 kl.09:16

Ååååå, denne så dritgod ut!!!

Elsker bloggen din, har jeg sagt det noen gang???? Hahahah <3

Anne-Lene

09.feb.2011 kl.15:10

Den skal prøves nå :D Så fantastisk ut!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten