Rask update!

    Først og fremst; Tusen takk for kommentarer alle sammen! Kjempe koslig at dere legger igjen spor av dere :) Gir virklelig giv og lyst til å gjøre mer! Supert altså!

    Beklager litt dårlig blogging i det siste. Har hatt litt for mange boller i ovnen (eventuelt kaker i mikroen), men nå tror jeg kanskje det skal roe seg litt etter hvert. Er litt i sparemodus om dagen også, så her går det i restemat og det innerste i fryseren. Skal nemlig hjem på lang "ferie" fra neste torsdag, så det blir ingen storhandling av fisefine måltider. Men vi skal se hva vi kan diske opp av det som ligger rundt oss!

    Nå skal jeg straks til tannlegen *grøss-og-gru*, så jeg får kaste i meg min raske før-middags-middag. Har ikke tenkt til å måtte ty til buljongsuppe og sugerør når jeg kommer hjem, så da blir det heller et stort måltid nå og en litt mindre middag. Skal til en venninde på vegetarmiddag, så da får vi se om jeg slenger ut noen bilder av kokka og fôret!

    Klem MatBit

3 tanker om mat!

Husmora :-)

25.feb.2010 kl.13:52

Lykke til hos tannlegen;) veldig fan av bloggen din!!

MatBit

25.feb.2010 kl.16:45

Husmora:

Tusen takk! Jeg overlevde, men bare såvidt! :p Neida. Men jammen er bedøvelse ubehagelig.. Aldri brukt det før, og nå vet jeg hvorfor. Blæ! Så koslig å høre! :) Jeg er så glad i din blogg også, det er så mye fristende!! Det brødet du hadde bakt sist så bare helt ubeskrivelig godt ut. Må lære meg å bake litt og ha i fryseren! Se om jeg får begynt med litt sånt utover våren.

Ida - Har Spørsmålsrunde

25.feb.2010 kl.17:47

Kjempefin blogg og design du har!

ida8D.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten