Sunt, magert, fargerikt og dyrt; Kyllingwok

    I starten av mitt ignorante hybelliv spiste jeg utrolig mye wok. Utrolig er et ord jeg bruker alt for mye, s la oss bytte det ut medjvli. Jeg spiste rett ut jvli mye wok, helt til jeg begynte tenke p penger. En pose med vanlige wokgrnnsaker du plukker ut av en hvilken som helst frysedisk koster alt mellom 30-45 kroner. Og personlig s bruker jeg alene en halv pakke med grnnsaker. Er det wok s er det wok, ikke kjttblanding eller saus-suppe. Alts blir det minst 15 kroner bare for grnnsakene for min del, og antagelig dere andres ogs. Det gir alts en middag p over 35 kroner om du skal ha kyllingfilet og saus oppi - og det er jo mer enn det jeg bruker p mat p en hel dag. S etter at den informasjonen smekket meg i trynet har jeg ikke spist wok siden fr jul.

    P store butikker som Ultra eller Coops digre butikker kan du finne 5 kilos sekker og snt som du kan spare mye p om du er wokelsker, men jeg har dessverre ikke prvd dem ut fordi jeg deler den minste fryseboksen i verden med en annen person.... Hurra? Nei. Du kan ogs lage din egen hjemmelagede wok, som jeg personlig gleder meg til prve ut en gang. Glemmer alltid handle inn alt! Det kan vel ikke vre noe bedre enn ferske, oppkuttede grnnsaker og egen blanding?

    Men i hvertfall, etter jul var det mange av hybelboerne som flyttet ut, og heldige meg fikk masse frysegrnnsaker. Eller, fikk og fikk, folk kan ikke regne med f igjen fryst mat nr de legger det igjen i fryseren "min" og flytter! (take a chill pill, jeg spurte om de ville ha det, men s god og snill som jeg er s fikk jeg det)

    ...vi prver igjen. MEN i hvertfall, s fikk jeg da en pose wok som jeg ikke hadde prvd fr. Jeg er nemlig litt for glad i findus sin Classic wok, s det blir liksom "alltid" den nr jeg handler. Men denne hadde en mer spr og fresh smak over seg, siden den inneholdt blant annet purre og paprika.

    Pakken er fra Norrek for den som undrer.

    Kyllingen krydrer jeg som vanlig mens jeg steker. Mmmm som jeg elsker Chicken and Steak krydderet mitt!!

    Ogs mtte jeg bare ta litt bilder mens det stekte... Wok ser s siklegodt ut!

    Jeg hadde ingen woksaus, men brukte litt av min liksom "investering" i tilbehr. Det er en ekstremt sterk, men satans god paste/marineringsting, men det bryr jeg meg ikke om s lenge det str Tikka. <3 Den er i hvertfall knallgod! Og som jeg har sagt fr; Spicy mat er bra for forbrenningen, og en halv ts med dette s skal jeg love deg at det setter fart p systemet.

    Med kominasjonen av litt ekstra rdt i maten og at sola gikk ned, s s det egentlig ikke s digg ut som jeg hadde hpet. Men dere tar meg vel p ordet om jeg sier det var stygg-godt??? ;)

    Regner ikke kaloriene for dere i dag. Kylling og ris er next to nothing! Og siden grnnsakene var gratis, runder vi av til 19 kroner for kylling og en halv pakke naturris. For den prisen skulle jeg spist wok oftere!!!

    Klem MatBit

Hva tenker du?

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten