Leskedrikk til å dø for; Iste

  Det er ingen ting av drikke som kan måle seg med nettopp iste. Det smaker så forfriskende, sommerlig, søtt og godt, at jeg eier ikke begrensninger rett og slett, når det kommer til iste. Som regel har jeg handlet inn en trepakning med sukkerfri iste som man blander ut selv, men fant ut at det er jo egentlig ganske dyrt. Dessuten er det så godt at det er nesten så jeg burde handlet inn 3 trepakninger til en helg, for bare én liter om dagen i helga holder jo ikke! Men det koster rundt 20 kroner for en slik trepakning, og selv om det er 3 liter, og dermed billigere enn både melk, brus og bensin, så finnes det billigere.

  Fun har fått så utrolig mange gode saftvarianter, og jeg eeelsker Funsaft! Jeg ble alltid servert det hos oldemor etter skolen når jeg var liten, så Fun har et godt rykte på seg for min del. Men jeg må si at jeg var skeptisk til denne iste tingen. Jeg har virkelig tunge for god iste, og å bruke 40 kroner på en saftflaske jeg er usikker på - det er ikke likt meg. Men hva hvis jeg likte den? Da hadde jeg spart mye!

  Og guess what, jeg elsker den!!! Hvis du har kjøpt ferdig utblandet Fun iste på pappkartong, så smaker den nøyaktig som den. Hvis du ikke har smakt Fun iste på kartong - så må du bare gjøre det!

   

  Den her har jeg nesten vonde minner av faktisk. For 2 år siden eller noe, når den først kom på markedet, så var det sommer og varmt og jeg var tørst. Så prøvde jeg en slik en, som endte med at jeg prøvde 10. Jeg tror faktisk jeg fikk 3 hull i tennene de ukene det var på sitt værste, for det er bare alt alt for godt!!! En dag var kjæresten supersnill og kjøpte 14 slike kartonger til meg! Hele kjøleskapet var overfylt! Snakk om elskverdig mannfolk <3

   

  Når det gjelder saftflaskeversonen så elsker jeg den som sagt, så lenge man blander den ut tynn nok. Som regel vil jeg ha saft sterkere enn konsentrert, om mulig, men akkurat isteen var god når den var veldig veldig svak. Drakk faktisk 4 liter her en dag (a), og fant ut at jeg måtte kutte ned litt i går, for det er faktisk slitsomt å løpe så mye på do. Så i går drakk jeg bare 3 liter. Og det er faktisk helt ekstremt ubehaglig å legge seg etter man har pusset tennene, og kjenner at spyttet, tunga og generelt hele munnen fortsatt smaker iste, og man vokner dagen etter og det kjennes ut som om man har sovet med et glass iste i munnen hele natten. Men det er verdt det!!! (?)

  Det er i hvertfall den ultimate sommerdrikken, sammen med det nye produktet Tørst som kom forrige sommer. Tørst med sitron - ååååååh jeg gleder meg til sommeren!!

   

  Men jada, som sagt, denne Fun saften med istesmak er helt vanvittig god og anbefales på det sterkeste til alle der ute som lengter etter vår, sol og varme. Bare lukk igjen gardinene så er du nesten der!

  Prisen; Kjøper du saftflaska så koster det 38,50 + pant for den med peach,  men det finnes også en med sitron for 36,50+pant, og jeg tipper den er akkurat like god! Kjøper du de ferdig utblanda variantene så koster de ca 22 kroner for 1 liter. Dyrt, men veldig kjekke å kaste i veska før man skal ut å sole seg og bade! <3

  *dream dream dream*

  Klem MatBit

5 tanker om mat!

Mari

02.mar.2010 kl.14:48

iste er utrolig godt :D

MatBit

02.mar.2010 kl.15:19

Mari:

Åh, ja... *ordne en mugge til*

Christin

02.mar.2010 kl.15:29

Det fristet veldi nå som jeg sitter med min siste dråpe i vannflaska.... Må gå
alt for langt for å få tak i nytt :-/ Send over litt da :-D

MatBit

02.mar.2010 kl.15:55

Christin:

Hahah X) Littebitte er på vei i postkassa ;)

Christin

02.mar.2010 kl.16:10

Fantastisk :-)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten