Et knippe matbilder av fullstendig randomness

  Det blir en del enkeltbilder i samlingen min som jeg liksom "sparer" på, men som jeg innerst inne vet at jeg ikke kommer til å bruke. Men når jeg først tar meg brydderiet med å ha fotoshoot av alt jeg spiser, så fortjener det også en plass på bloggen! Så dette blir vel min første random mixtogether av matbilder. Tror det kan bli flere slike etter hvert!

  Beviset på at kjæresten min faktisk laget salat til meg - for første gang - når jeg var på besøk sist. Veldig imponerende! Med kylling og hele pakka. Mmmm ;) ..men jeg ble nesten litt "skuffa" fordi jeg ikke fikk en diger, feit pizza.

  Jeg laget meg nudler for første gang i mitt hybelliv forrige uke. Jeg har altså frastått fullstendig fra nudler helt siden jeg flyttet for meg selv i august 09! Imponert?? Det er studiepenger jeg lever på, ja, og fremdeles har jeg frastått!
  *mektig imponert over egne prestasjoner*

  Kjøpte heller ikke nudlene selv, for de kjøpte kjæresten når han var på besøk!

  Det her var en dritgod middag jeg ikke la ut, fordi atte derfor. Jeg synes jo det var mye mer moro å bruke den i ett fullstendig random innlegg...? Naturris, kokte grønnsaker, lett bernaise og stekt kylling. Enkelt, greit, billig og så innmari innmari godt!!!

  Pytt i panne er faktisk en helt genial ting. Selv om det kanskje ser ut som sauespy, så er det ikke så veldig mye som er bedre enn restemat kastet oppi en feit panne og overkrydres med deilige krydder. MmmmmmMM! (okei da, så er det ekstremt mye som er bedre enn pytt i panne, men man må lyve litt til seg selv for å spare penger??)

  Så, det var mitt første knippe randomness! Ta det med ro, jeg skal spare opp til mange mange slike ;)

  Klem MatBit

8 tanker om mat!

Lone

02.mar.2010 kl.20:17

Nuuuuudler <3 <3 <3

Herregud, den ENE tingen jeg faktisk fremdeles sikler på. Alt annet er gått i glemmeboka. Men nudler hører til hos en fattig student!:p

Syns du er flink jeg. Frastått fra fristelsen SÅ lenge! Bra det ikke er "dagens måltid" da vil jeg tro at veiedagen imorgen hadde hatt en dyster skjebne.

Men en saltløs dag gjør vel susen! :D

Jeg kom foresten over noe om GreteRoede på en lavkarboside ista:p måtte trekke litt på smilebåndet og si jeg kjente meg igjen:p

Jeanette Roede sier:

- Vi utelukker ingen matvaregrupper i Roede-kostholdet, og mener at alt kan spises

Det kan sidestilles med å si til en narkoman:

- Du kan bruke dop, men bare litt og ikke alltid. Ta gjerne en kosesprøyte på lørdagen, kanskje bare en halv sprøyte.

MatBit

02.mar.2010 kl.20:23

Lone:

Hahah ;) Ikke noe a dette er fra i dag, så det går nok bra :p Ble tacosalat til middag da, så ble litt salt men. Har ikke akkurat kuttet ned på istedrikkinga så det går nok bra. Det saltet som klarer å holde seg igjen skal ha premie!! X)

Hahaha :p Joda, det er jo forsåvidt sant. Men jeg tror de fleste narkomane vil si at det er bedre med en halv sprøyte enn ingenting? :p Jeg vil i hvertfall heller ha en bit sjokolade enn ingen sjokolade. Og heller litt pasta enn ingen pasta <3 Kanskje det er det som skiller meg fra en narkoman? X) Mæhæ.. Men ikke når det gjelder iste og mais. Der sliter jeg :p

Gautaspise

02.mar.2010 kl.20:33

Dette minnet meg om min blogg, kommer helt klart til å sjekke ut innimellom!

Snasent ;)

Lone

02.mar.2010 kl.20:59

Haha, jeg føler meg faktisk som en matnarkomat! Gjorde det hvertfall tidligere. Nå er jeg så gira på at jeg kan spise omtrent alt jeg liker og fremdeles gå ned at nå tenker jeg ikke tanken på utskeielser. Den kosten min er en evig-stor utskeielse:p

Men det er som du sier, ikke når det gjelder iste og mais:p Men jeg tror at alle overvektige kan kategoriseres med narkomane. De blir jo narkomane fordi de ikke klarer å begrense seg. På samme måte er vi overvektige fordi vi ikke karer å begrense oss. Bare bra at vi gjør noe med det før vi dauer av det!

whooah

03.mar.2010 kl.02:52

Mye godt her ja :)

Eldeen

03.mar.2010 kl.13:03

Mmm! Blir alltid sulten av å snoke her inne, hehe. ^^

MatBit

03.mar.2010 kl.13:19

Eldeen:

Hihih, så bra! ;) Skal prøve å få inn litt mer "ordentlig" matbloggings nå. Har vært noen ganske random dager! Blir litt sånn når det går i "bakerst-i-fryseren" mat!

Eldeen

03.mar.2010 kl.13:59

Jeg synes det har vært ganske ordentlig, jeg! Du er flink til å skrive. :) Blir spennende å se hva du finner på framover! =)

SV: Hahaha, ja, dama handler for harde livet. Kan ikke akkurat skryte på meg at jeg har penger jeg heller, men de siste par årene har jeg skrapa sammen alt jeg har fått av julegave- og bursdagsgavepenger og kjøpt meg en stor pakke med hobbyting på nyåret. :) Det har på sett og vis blitt årets begivenhet, hehe. ^^ Når jeg har kjøpt perlene til venninna di også, er alle pengene mine borte, så da blir det ikke mer på ei stund! (Men, jeg tror kanskje det holder for ei stund nå, hehe!)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten