Pølse og potetmos - også for voksne!

  Etter at jeg laget "barnehagemiddagen" Brennende kjærlighet hadde jeg igjen en halv pose potetmos og en diger pakke med magre kjøttpølser jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre med. Og nå som jeg er flink og tømmer kjøleskapet mitt siden jeg skal hjem i morgen, så laget jeg en middag hvor jeg både vekk den halve posen som antagelig var på god vei mot utgått etter åpnet, resten av melken, noen kjøttpølser fra fryseren og resten av frysegrønnsakene. Hurra! Og alle klapper i hendene for maten som slipper å ligge strødd rundt.

  Så da ble det egentlig pølse og potetmos. Simpelt, men kjempe billig og dritgodt! Det får frem barnet i selv den største bolfulle mannegris.

  ...og etter å ha ventet i sikkert 20 minutter på at vannet til grønnsakene skulle koke og at det skulle bli varmt i panna, begynte jeg naturlig nok å stusse litt. Merk røde piler nederst til venstre. HVIS DET IKKE LYSER PÅ KOMFYREN NÅR BRYTERNE STÅR PÅ FULL GUFFE - SÅ HAR SIKRINGEN GÅTT. Det var dagens leksjon, som tok meg, JA, 20 minutter å tenke ut. Så den raske middagen tok egentlig veldig lang tid.

  Så etter å endelig ha funnet igjen nøklen til det helvettes sikringskapet og fant ut at rødt under bryteren betyr I ORDEN og grønnt betyr *BIIIP*DEAD (hvem er det forresten som har funnet opp det systemet?? HALO?) så ble det eeendelig fart på sakene.

  ...thats more like it.

  Men potetmos er ganske kjedelig synes jeg. Men det er så lite som skal til før det faktisk smaker knallgodt! For eksempel; la mais og løk varmes i mosen. Det blir jo helt plutselig voksenmat!

  Og ellers er dette like lett som du laget det da du var 5 år. Bare pass på at sikringen er i orden........

  Kalorier; For 170 gram magre kjøttpølser og ca 250 gram ferdig potetmos runder vi opp til 510 for både mat og en barnlig, yet grown up, følelse!

  Pris; Ca. 12 kroner! *Hurra, hurra, hurra!*

  Nå skal pakkeselet pakkes. Jeg drar hjem på "langferie" i morgen!

  Klem MatBit

10 tanker om mat!

Eldeen

03.mar.2010 kl.20:08

Oooh, vi hadde også potetmos i dag, og jeg putter også grønnsaker i den! Gulrot, spinat og løk, for å være mer presis! :)

SV: Takk, takk. :) Noen kloke ord om kjærlighet gjør seg. ;)

Eldeen

03.mar.2010 kl.20:12

Og forresten, etter å flirfullt ha lest deler av innlegget ditt høyt til min kjære, kunne han fortelle meg at det er elektrikerne som har funnet opp det med rødt/grønt lys, og at det er fordi at når det er grønt(dødt) så betyr det at de kan skru! =) Så da lærte vi det, gitt! :)

MatBit

03.mar.2010 kl.20:44

Eldeen:

Hahah, jahaaaaa ja...X) Hahah. Trodde det var lærlingen nede her som hadde gjort noe feil egentlig, siden jeg aldri har tenkt over fargekoding før! Hahah! Takk skal du ha! ;)

MatBit

03.mar.2010 kl.20:46

Eldeen:

...forresten, glemte å skrive det i innlegget - men jeg trodde et øyeblikk at ALLE sikringene unntatt de tre i midten hadde gått, noe jeg ikke fikk helt til å stemme!! Hahah... Så det burde vært en fargekodeforklaring meget tydelig i skapet!

Annette

03.mar.2010 kl.21:13

Ååå..den hjerte kjelen var kjempe fin =)

Ble litt sulten jeg nå ;)Kan jeg komme på middag imorgen? hehe

MatBit

03.mar.2010 kl.22:01

Annette:

Hihih, den er kjempe gammel. Er vel mer en trekantkjel, men :p Det er sånn de brukte når mamman min var yngre. Da tok de 3 sånne kjeler på samma plata, slik at de kunne koke mer på samme plassen! :) Genialt, eller hur?! Og det er virkelig den beste kjelen jeg har!!

Heheh, da må jeg spørre mamma først, for i morgen reiser jeg hjeeeeem <3 Til hyttekos og gratis mat :D Woho!

Lise Kristne

03.mar.2010 kl.22:50

Det så veldig godt ut :) Jeg elsker å se nye måter å lage mat på :)

MatBit

03.mar.2010 kl.22:52

Lise Kristne:

Så koslig å høre! ^^ Jeg er sånn selv også, elsker å se hvilke småting andre gjør for å gjøre hverdagen spennende! Det er så lite som skal til!

Eldeen

03.mar.2010 kl.23:08

Hehehehe, jeg tror nok at jeg hadde tenkt det samme som deg! :) Godt å ha mannfolk som har peiling. =P

Gautaspise

05.mar.2010 kl.12:15

oioioi, her snakker vi mengder ja! Hungry!! ;D

Jeg liker bloggen din.

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten