Jeg blir borte noen dager!

  Mamma har tatt seg fri fra jobb for å ta med meg på hytta, og slikt sier man ikke nei til! Og når jeg sier hytte så mener jeg hytte, altså et bitte lite hus midt på fjellet med solcellepanel og bittelite batteri for å kjøre i gang lys og radio, selvfølgelig ikke innlagt strøm og vann. Det er det som er HYTTA. Agreed? Jeg synes liksom ikke det blir hytta om man har stamp, badstue, badebasseng i kjelleren, skiheis rett uten for døren som man kjører opp til fjelltoppen og kaller det å "gå en tur", walk-inn kjøleskap og frysedisk på bakrommet, for ikke å snakke om vannseng, parkettbelagte gulv og au pair. Det er ikke hytta. Hytta ser noe slik ut;

  Og har gjerne en utsikt som denne...

  Hvor man kan gå på ski, vasker seg med kokt snø og klut, tenne lys for å lese, løse sudoku og kryssord og spille...

  Og bare ligge rett ut, sammen med disse søte!

  ...eller, å kose med de tre gjør jeg vel når jeg er hjemme uansett <3

  Anywaaaaays, skal skjemme dere bort med et innlegg i morgen før jeg reiser, men da er jeg ikke tilbake før tidligst lørdagskveld. Lover bilder av god (gratis) mat og fjellidyll!

  God natt søte lesere!
  Klem MatBit

8 tanker om mat!

Anne Hong

03.mar.2010 kl.22:43

sv; haha, jeg forstå deg der ! :) Men det er virkelig verdt å prøve, gjerne sammen med en venninne så kan hun hindre deg i å spise opp alt sammen! ;)

With love, A*

Eldeen

03.mar.2010 kl.23:04

Aaah, det ser fantastisk ut!! =D Er helt klar enig i hyttedefinisjonen din! Vi har en familiehytte som alle bruker, og der er det riktignok strøm, men ikke innlagt vann og ingen diger flatskjerm og slike ting. :) Det er paradis på jord! <3

SV: Hehehe. ^^ Nei, egentlig burde jeg vel bare oversett dem, men jeg synes nå det er på sin plass at de får høre at det bare er irriterende og at de muligens går glipp av en leser på grunn av reklamen! Hadde det i det minste vært relevant reklame! =P

Tuuusen takk, det er kjempekoselig å høre! Jeg har aldri vært noe flink til å skape noe som helst, så den dagen jeg oppdaga at jeg faktisk greier å lage smykker var en lykkelig dag! :)

Synes helt klart at du er kreativ, selv om du kanskje ikke bruker kreativiteten på smykker og slike ting! Det krever jo ei god dose fantasi og kreativitet for å lage all den gode maten du lager på studentbudsjett! =D Jeg er imponert!

anettesbokboble

03.mar.2010 kl.23:11

Wow, for en fantastisk flott blogg! Du er herved lagt på favoritter og jeg skal lese

alle dine tidligere innlegg mens du er på hytta! God tur :)

MatBit

03.mar.2010 kl.23:13

anettesbokboble:

Nawwh, så koslig å høre :D Ja, det har blitt litt å velge i her, så det er visst bare å snoke i vei! ^^ Åå varmer så godt å høre. Gleder meg allerede til å komme HJEM fra hytta for å blogge!

MatBit

03.mar.2010 kl.23:16

Eldeen:

Hihih, nei, det er jo egentlig kjekt med LITT strøm da! Vi har egentlig hatt en liten reiseTV også slik at vi har fått sett nyheter og barneTV, men nå som det koster 1000 og vel så det i året for å ha TV der så er det visst ikke mye vits. Dessuten må vi spare strøm hele dagen for at batteriet skal holde en times tid :p Hahah..!

Skal bli skikkelig digg med litt "ferie" selv om det bare blir 3 dager. Har strengt talt ferie hver dag ellers også, men pytt. Lenge leve universitet sier jeg bare!

Lone

03.mar.2010 kl.23:16

:D Likner på familiehytta mi, på alle måter! Utenom utsikten. den var jo helt fenomenal! Så nydelige pusekatter<3 Tror ikke jeg visste at du hadde det hjemme hos mammaen din. hehe.

Herre, jeg kommer til å savne deg når du blir borte noen dager! Vi som har unngått å lese pensum så godt med å kommentere alt i vilden sky og lese om lavkarbo. Uten noen unnskyldning må jeg starte med eksamen:O Fysj, vond tanke!!

MEN, håper du koser deg maaassemasse på hytta. Regner med vi sikkert snakkes mer før du drar:p

MatBit

03.mar.2010 kl.23:21

Lone:

Hihi, ja det er virkelig en super utsikt! Helt perfekt turplassering også. Utrolig fint! ^^ Litt med at jeg forbinder hytta med kos også siden vi har vært på samme hytta siden jeg var liten pjutt! Og vi har masse dyr ja! Pleier å rase ut av bilen når vi er på hytta :p Hahah, i høstferien i fjord hadde vi med oss fisker også! For vi hadde yngel som ikke kunne være hjemme alene. Så da ble de med i en bolle i en bøtte! Og på morgenen så var det så kaldt hos dem at vi måtte koke nytt vann og sånn... Hahah. Når jeg var liten hadde vi også med oss hunder + katter med kattunger. Mange gode familieturer hit ja ;)

Og forresten, jeg er katte-elsker MAX. Den pelsete er kattungen til en katt jeg hadde før, den hvite fikk jeg av en venninde, og den svart/hvite fant jeg på jobben og tok med hjem fordi ingen eide henne <3 Jeg er så god ^^

Heheh, ja, vi må faktisk lese litt nå :p Hahah... Jeg drømmer stort om å lese på toget. Også vet jeg at jeg får lest på hytta da. Ingen andre steder hvor det er så godt å lese som under et pledd i sofaen på hytta! ...etter en lang skitur vel og merke ;)

Christin

04.mar.2010 kl.14:50

God tur! Og ha ei god helg :-)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten