Kjærestens middagspanne!

    Kjæresten har en VELDIG god middag som jeg er stor fan av. Det finnes ikke noe fransk og snertent navn på den, så vi kaller det rett og slett Panne når vi lager dette. Det er enkelt og greit stekt kjøttdeig og pasta - med hva du vil av godsaker attåt. Det her blir virkelig så billig som du vil ha det, men smaker uansett knallgodt. I dag laget han stekt mais, paprika og sjalottenløk i blandingen, og det så så godt ut at det måtte bare få en hedersplass på matbloggen!

    Jeg frisket på med noen salatblader under, og det gjorde virkelig susen! Ellers er det bare å krydre og styre etter smaksløker og sanser, og ha i alt du vil av godsaker til blandingen. Sopper, mais, alle paprikaenes farger, bønner, løk i alle farger og størrelser, grønt og gult og blått fra naturens side - alt går, og det smaker dritgodt!

    Prisen for en slik middag blir som sagt hva du gjør det til, men med basis i det vi brukte, så ble det rundt 13 kroner for kjøtt (vanlig familiekjøttdeig), pasta, mais og naturlig forhøyning for småting - per porsjon. Det er billig og kan alltid skrapes sammen av det man har igjen i kjøleskap og hyller! Faktisk trenger du ikke mer enn krydret kjøttdeig og pasta for at dette skal bli vellyket.

    Til maten prøvde jeg ut den andre Fun iste saften med sitron, men jeg må si at jeg var en del mer begeistret for Peach. Så i dag har jeg bare drukket 2 liter (til tross for foregående saftens 4-5 liter) av saften. ...kanskje det er bra for meg å kjøpe saft jeg ikke liker?? :s

    Klem MatBit

6 tanker om mat!

Husmora :-)

09.mar.2010 kl.23:14

mmm nam!! Heldig du er da, som har en kjæreste som lager mat ;-) hehe. Mannen min er en racer på nachos og taco o.l. Men han kunne sikkert lagd mer hvis han fikk komme til;) Syns jo det er så gøy selv vettu!

Det så uansett veldig godt ut=)

Ha en god kveld!

Silje

10.mar.2010 kl.22:07

mmm det så godt ut! :)

MatBit

10.mar.2010 kl.22:16

Silje:

Skal sende kommentaren videre til mannfolket! ;)

Eldeen

11.mar.2010 kl.11:25

Mmm. :) Alltid en fristelse på bloggen din! :) Det er virkelig helt genialt å bare slenge sammen det man har liggende - det blir som regel vanvittig godt. Jeg pleier noen ganger å lage gryte av forskjellige rester og ting vi har liggende. Samboer'n min kaller det bare for "heksegryte" (takk for den, liksom. Hehe.). Det er alltid et velkomment måltid her i huset. ^^

MatBit

11.mar.2010 kl.11:29

Eldeen:

Hahahah, heksegryte skjønner du!! Hahahah.. Jaja X) Det er godt den ER god da ;) Hihihi!

Eldeen

11.mar.2010 kl.17:29

Hehehe, ja. Det er visstnok fordi jeg putter oppi så mye rart og ikke fordi han synes jeg er ei heks, men jeg er nå ikke heeelt sikker på det da. =P Men ja, det blir alltid godt. :) (Bortsett fra en gang jeg putta oppi alt for mange chili, hahaha!)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten