Bloglovin

7 tanker om mat!

Eldeen

12.mar.2010 kl.09:32

Jeg har ikke peiling jeg heller. Men tror den html-koden skulle vært skrevet i html-modus eller hva det heter. Altså at når du skriver et innlegg, så kan du velge å sette inn html, og der kan du legge inn koden. Skjønner du hva jeg mener? (Skjønner det nemlig knapt selv, hehe.) Hva er egentlig Bloglovin?

Sandra :)

12.mar.2010 kl.11:13

eg bruke bloglovin, og det fungere kjempebra! alle bloggan eg les blir samla dær, ser kem som har oppdatert, og kem som ikje har oppdatert :P

Eirin Victoria

12.mar.2010 kl.11:41

Sv; Det må eg nesten prøve ein gong! Hadde aldri smakt avokado eller rå raudlauk før forrige veke, men no er eg frelst! :D

MatBit

12.mar.2010 kl.11:43

Eldeen:

RIKTIG! Hahah :p Var litt jævli seint på natta når jeg begynte med det der, så jeg tenkte ikke så langt X) Bra du sa det! Vart lekker link når jeg fikk den i HTML ^^ Hihih..

Bloglovin er på en måte en konto hvor du legger til din blogg, så kan du "følge" andre blogger derifra. Du kan få mail hver gang folk oppdaterer og sånt, og det er generelt mye lettere å følge med på. Også er det enda en veldig god måte å spre bloggen sin på! Kan jo ha flaks og bli oppdaget der også :) Dessuten er det et fint samlested for ALLE blogger. Sånn at bloggere som skriver på blogspot og sånt også kan følge med på bloggen din - og du på deres - uten at du må skrive inn adressen og gå inn på bloggen for hver gang. Veldig genialt! Er jo så ekstremt mange bra blogger utenfor blogg.no som jeg har surfet innom og vil følge med på!

Odelsjinta

12.mar.2010 kl.12:13

ser plutselig ingenting på venstre sia på bloggen din jeg, hmmmmm :p

MatBit

12.mar.2010 kl.12:33

Odelsjinta:

Hmmm, hvis du trykker på innlegg så skal det ikke være noe på venstre sida. Men om du er på forsida så skal det være der! Har ikke gjort noe veldig lurt der siden sist X) Sikkert blogg som er føkk at om du ikke ser det på forsiden min!

Fattyjohn Server Frostmane EU

12.mar.2010 kl.13:06

RE: hehe takk ja :P må si du selv har en spennende blogg xD

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten