Mmmm..; Kyllingfilet og pasta

    Som jeg har sagt tidligere, så er kjæresten veeeldig glad i pasta. Og når vi bestemte oss for å ha en skikkelig kosefredag med god middag, så var pasta det første forslaget på bordet. Vi tok i bruk det som lå strødd i hyller og kjøleskap, handlet siste rest og fikk en meny som høres noe slik ut; Kyllingfilet stekt i sitronsaft, tanglatelle pasta, egne tilstelte stekte grønnsaker og kremet kyllingsaus. Det var seriøst så godt at jeg holdt på å spise meg i hjel. Føler jeg ser ut som en potet/bolle/stappa gris eller noe i de retninger. Mmmmmmm, ÅÅÅÅåååh, å herreguuuuud, MMMMMM er noen av stikkordene. Ja, vi spiste middag!

    Til grønnsakene våre brukte vi en paprika, en purre, en sjarlottenløk, litt hvitløk, 2 gulrøtter og en boks mais.

    Gjør som kjæresten og kutt så grønnsakene flakser på bordplata!

    Sitron på kyllingfiletene mens de steker er alltid en suksess.

    Seriøst, den sausen bare toppet hele middagen med glans. Den var så gooood!!!

    Åh, nei, jeg kan ikke se på mer bilder eller prate om mat. Jeg er så mett. Jeg tror jeg har litt til felles med fisken min i matveien; Jeg har evnen til å faktisk ete til buken revner. No kidding!

    Skjemmer dere bort med masse bilder og lite skrift i dag. Igjen, jeg er SÅ METT! Tror ikke jeg blir ferdig med å fordøye på flere dager. Prisen i dag skal vi holde oss borte fra, siden vi måtte handle på Rimi (FY OG FØY). Tenker det kostet oss ca 40-50 kroner per pers med de dyre kyllingfiletene, sausen og mye grønt. MEN det var verdt det. Jammen skal en kunne koste på seg en litt mer kostbar middag en gang innimellom!

    ...og det var kjæresten som betalte ;)

    Klem MatBit

14 tanker om mat!

Lone

12.mar.2010 kl.19:50

Så utrolig deilig med en ordentlig "stappa i seg aaaalt for mye middag" :D

Tenker meg det var bedre enn oppvarmede mækkernburgere ja! Jeg får faktisk ikke det ut av hodet foresten:p Syns det høres så groteskt vondt ut:p haha

Idag skal jeg prøve meg på taco-ala-lavkarbo. Så det blir spenstig!!:p

whooah

12.mar.2010 kl.19:55

Det så jo utrolig godt ut! og masse fine farger! :)

Astrid

12.mar.2010 kl.21:17

Hvis du liker sjampinjong, bør du teste dette: Kutt opp soppen på langs og på tvers, og stek den gyllen i stekepanna. Sett til side. Kok en pose tortellini fra Barilla (den er dyr, men den er sabla god)! Sil fra vannet, ha i pepper, fersk finkuttet persille, 2-3 fedd presset hvitløk, en klatt smør og soppen. Revet parmesan eller annen reven ost over. Nyt! Fort gjort, og KJEMPEgodt :-) Egentlig alt for godt!

MatBit

12.mar.2010 kl.22:05

Lone:

Hahah, ja det er godt helt til man blir halvdød :p Hahaha... Ja, du det henger godt i meg også det der X) Men jeg smakte ingen oppvarma jeg da :p Synes det så mer enn ekkelt ut fra før av. Kjøpte meg en boks med druer og spiste heeeele helt aleine ^^ NAM! Kuli, vil gjerne se åssen du lager det ass ^^ Hihih, legge ut!!

MatBit

12.mar.2010 kl.22:06

whooah:

Mmmmm, er det vettu ;) Hihi. Er så godt med fargerik mat!!! Blir liksom 100 ganger bedre!

MatBit

12.mar.2010 kl.22:21

Astrid:

Jeg er i prosessen med å LÆRE MEG å like sjampinjong, så dette hørtes ut som en oppskrift for meg :D Mmmmmmm, den må vurderes. Takk :D

whooah

12.mar.2010 kl.22:34

Ja, sant det! Man får mye mer matlyst :D

Astrid

12.mar.2010 kl.23:03

Stek den i litt smør til den blir gyllen, da synes jeg det smaker som kjøtt :-)

Lykke til med testingen! Jeg var heller ikke overbegeistret tidligere, nå derimot....!

Fattyjohn Server Frostmane EU

13.mar.2010 kl.00:05

woah, kan du bli min kokk? serr det der så ikke bare litt digg ut men helt syyyyyyyykt digg!

MatBit

13.mar.2010 kl.00:36

Fattyjohn Server Frostmane EU:

Hihi, tjah, har fått flere tilbud, så jeg slår til på høystbydende! Var forsåvidt kjæresten som lagde mesteparten av dette da ;) Heheh.

Fattyjohn Server Frostmane EU

13.mar.2010 kl.01:15

RE: omg naxx er kjedelig daaah. så han som er kokken og du er smakeren? :P

Eldeen

13.mar.2010 kl.10:33

Mmmm! =D Namnamnam! =D

I dag skal vi ha karbonader og salat og slikt inni pitabrød, omtrent som en hamburger, bare med pitabrød istedenfor hamburgerbrød. Da skal jeg steke karbonadene med stæsj på, slik som du gjør! Du er en inspirasjon, MatBit! =D Hurra for deg! =D

MatBit

13.mar.2010 kl.22:34

Eldeen:

Åååå jeg elsker karbonader i pita!!! Det er så nam!! ^^ Åååååh, lurt å ha sånne karbonader inni :D Hadde jeg ikke tenkt på! Ååååhnammenamm.. Det skal jeg også prøve en gang!

Dere lesere er en voldsom inspirasjon dere også :D Hurra for dere!! ^^, <3

Eldeen

14.mar.2010 kl.18:38

Det blei knallbra! =D Jeg har aldri prøvd karbonader i pita, og det blei så godt at jeg kommer garantert til å prøve det igjen! =D

Ser du er inne i en lære-å-like-sopp-prosess! Det var jeg også for rundt et år siden, og tro meg - tilvenninga er verdt det! Nå elsker jeg sopp og bruker det til alt mulig rart. Så ikke gi opp! Det gjelder bare å finne de rette kombinasjonene og tilberedningsmåtene og bli vant til smaken og konsistensen. Kutt gjerne soppen i bittesmå biter og bruk bare litt sopp i begynnelsen. Var i hvert fall sånn jeg gjorde det, og som sagt: nå er jeg hekta. ;) Sopp er jo både sunt og billig, så er bra stundentmat! =D

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten