Kyllingwok med Oyster&Spring onion saus

  Det finnes veldig mange gode woksauser i de fleste butikkhyller i dag, både i glass og i poser. Selv om mange av dem høres litt skumle og skeptiske ut - sånn som denne - så er det virkelig verdt et smaksforsøk før man dømmer. Det var kjæresten min som hadde handlet inn en masse woksauser en gang, for at vi skulle finne ut hva som var godt. Bortsett fra min klare favoritt Tikka Masala fra Uncle Bens, så er denne posen med Oyster&Spring onion en topp smak på en god wok.

  Jeg laget denne woken sammen med Marte i Oslo, og akkurat som jeg var første gangen så var hun også litt skeptisk til om denne sausen skulle være noe særlig suksess. Men det man kan trøste seg med er at det absolutt ikke er Oister-smak på sausen! Den smaker bare..... veldig god wok! :D Etter å ha prøvd denne føler i hvertfall jeg at jeg har blitt litt modigere til å velge forskjellige sauser.

  ÅÅåååå wok er så goooodt!!! Det er helt seriøst en av mine topp 3 middager. Så det er virkelig dagens tips - prøv flere sauser!!! Det kan godt hende du snubler over noe du vil dø av. Fordi det er godt altså!

  Prisen denne gangen ble ikke så ille siden Marte hadde funnet tilbud på Wokgrønnsaker for 20 kroner! Da synes jeg jammen meg man kan unne seg wok! Sausen kostet rundt 15 kroner, og kan fint brukes til 2-4 porsjoner wok. Vi brukte den i to, så prisen ble jo litt høyere. Men tross alt, per pers for denne driiiitgode middagen er på ca. 37 kroner. Ikke akkurat hverdagskost for en student, men man kan vel la én halv øl gå til spille for en gangs skyld? Its worth it.

  Kalorier; Ca. 350!! Snakker vi påfølgende dessert??

  Klem MatBit

6 tanker om mat!

Eldeen

14.mar.2010 kl.18:29

SV: Hehehe, eplekake som ikke er stekt og ikke har epler? =P Jo, skal være enig i at det er godt. Men tror det bare kvalifiserer til "kakerøre" og ikke til "kake" eller "eplekake". =P

Liker når den er stekt og har epler også jeg da. =P Aah, ja! Eplekake med is er digg. <3

anniken

14.mar.2010 kl.19:02

namnam

Odelsjinta

14.mar.2010 kl.23:39

mmmmm, det var gooodt og det da ;)

Ann Helen

14.mar.2010 kl.23:39

Neste gang bør du prøve en hjemmlagd woksaus.Bruk maizena & vann til en slags jenving,bruk soyasaus.gjerne fersk hvitløk og ingefær.Vøagfritt med urter.Det blir kjempegodt.Bare å helle over woken o la det tykne med vann.

MatBit

14.mar.2010 kl.23:45

Ann Helen:

Mmmm, det hørtes kjempe godt ut! Antagelig ikke noe jeg vil gjøre SELV, men det høres ut for en sånn type godsak kjæresten skal få lov å lage til meg når jeg er på besøk :D Takk for oppskrift! Den er lagret! ;)

Eldeen

15.mar.2010 kl.12:14

SV: Hehehehehe, ja. Han er det, tenk. ;)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten