Amerikansk gryte med bønner

  Da jeg startet prosjektet fant jeg blant annet igjen en pose amerikansk blanding som stod innerst i skapet og som var vel og godt glemt og gjemt. Jeg hadde også kjøpt en boks med LandLord bønner i tomatsaus. Bønner er jo en fantastisk erstattning for kjøtt, både proteinrikt og godt. Og siden jeg ikke hadde noe lyst til å bruke opp den lille kjøttdeigen jeg hadde igjen i fryseren så passet dette fantastisk.

  I samråd med min kjære Marte fant vi ut at disse grytene fra Toro er fullstendig geniale å fryse ned - og det er akkurat dette jeg har gjort! Med hele boksen med bønner, noen never pasta, litt ekstra grønnsaker og 1 dl ekstra vann.

  Hvor bra!? :D Så da har jeg altså 2 middager til i fryseren til neste uke. Hurra! :) Da blir det faktisk frysemat tilovers før påske!!

  Mmmmmm jeg elsker denne gryta!!!!

  Pris;  Gryta koster ca. 35, som vil si 11,7 kroner for hver middag om du deler i 3. Boksen med bønner kostet vel 11, så det blir 3,7 per middag. Grønnsakene og pastaen kan vi legge på 1 krone per middag med. Altså koster det 16 kroner for denne middagen!! MMmmmmmmm....

  Kalorier; Den ble litt værre. Men på pakka står det at en porsjon med kjøttdeig blir ca. 480 kalorier, og jeg tror vi er ganske nærme det her. La oss si 500 kalorier for hver middag. Herlig!

  Nå må jeg komme meg i dusjen, for i kveld reiser jeg på NM med korpset!!! Har med både data og kamera, så vi skal ikke se bort i fra at jeg blogger om den deilige dyre maten jeg skal spise, og hvor fint vi har det på fyllehelg!!

  Klem MatBit

2 tanker om mat!

Emmieverlasting..

18.mar.2010 kl.22:24

Sv: tusen takk for det!:o)

¤ Kropp og sinn ¤

20.mar.2010 kl.23:27

Kos deg på fyllehelg!!

Så ut som en utrolig god gryte :D

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten