Im back! Bilder

  Nå har jeg unnagjort en lang lang VELDIG morsom helg. En av de beste helgene jeg har hatt siden... da!!! Nå er jeg trøtt og sliten og klar for middag med påfølgende middagslur, så slenger bare ut litt bilder til dere, for det hadde jeg jo tross alt lovet!

  Torsdagskveld ble det natchos på Peppes! Selv for 2 personer så ble det aaaaaaalt for masse. Billig vart det uansett! 60 kroner for en diger kurv med natchos og dipp.  <3 trompeten min!

  Fredagskveld og fellesmiddag, tortillas på Lille London i Trondheim. SNADDER!  God øl var det også! ..nei, forresten. Den første var vond og den andre var litt vond, men den tredje begynte å bli ålreit!

  Det ble jo mye slik...

  ..og billig vin og hjemmeblanda godsaker.

  Lørdag ble det tomatsuppe på hybelen min sammen med min søte venn Odelsjinta.

  Og så håper jeg Åsleik Engmark ikke tar det alt for personlig at jeg legger ut et bilde av ham i trusa? Jævli morsom underholdning var det! På dette bildet reklamerer han for årets NM-truser. Veldig fine!! I bakgrunnen ser du Luftforsvarets Musikkorps med dirigent Ole Edvard Antonsen.

  Ole Edvard dro en trall på kornetten for anledningen!  Og ellers har vi vært flinke studenter og spist brød med sjokoladepålegg eller ost. Mmmmm, spare penger...

  Nå er helga over for denne gang, men vi gleder oss allerede til neste år. Med en 4. plass jublet vi stort og korpset har reist vel fornøyd hjem til Toten.

  Håper dere har hatt en flott helg lesere!

  Klem MatBit

4 tanker om mat!

€ Kropp og sinn €

21.mar.2010 kl.17:41

Så ut som en skikkelig koselig helg :D

Eldeen

21.mar.2010 kl.21:48

Hørtes ut som en fin helg! =D Men, åssen får du til å spille i et korps som (vanligvis) holder til på Toten når du bor i Trondheim? Eller har jeg misforstått hele greia her? Hehe. ;)

MatBit

21.mar.2010 kl.23:07

Eldeen:

Det var det!! Livlig og fuktig, sånn det skal være! Heheh, nei, jeg har ikke vært med på grusomt masse øvelser egentlig. Går på NTNU så jeg trenger jo ikke akkurat møte opp til de svært få timene vi har, og da har jeg hatt muligheten til å være med på mandagsøvelser når jeg har vært hjemme hos mamma på Lillehammer og kjæreste på Gjøvik. Tok meg fri i 1 1/2 uke forrige uke så jeg fikk vært med på en konsert, en konkurranse og 2 øvelser ;) Dyktig jinte!

MatBit

21.mar.2010 kl.23:07

€ Kropp og sinn €:

Det var det jammen meg! :D Kosa meg masse!!!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten