Prosjektet tok en ny retning

  Plutselig falt det meg inn at jeg faktisk skal hjem på onsdag. Allerede onsdag! Etter dagens måltider har jeg igjen minst 8 middager i fryseren, og masse mat i hyllene jeg absolutt ikke rekker å få ned. Så prosjekt Tøm hyllene har heller blitt prosjekt Hvordan i helvette skal jeg rekke å spise opp alt? Og det er ikke fordi jeg har handlet. Det eneste jeg har handlet var egg til tomatsuppa vi laget i helga, og tok med den halve paprikaen vi hadde på hotellrommet. Jeg har rett og slett undervurdert matmengdene. Det er så mye mat igjen at jeg vet ikke hvordan det går ann å ha så mye liggende! Så i dag har jeg jobbet intensivt med å bli kvitt gulrøttene, for det er egentlig det eneste som måtte bort fra kjøleskapet før onsdag.

  Gulrotsuppe med masssse gulrot.

  Jeg har kvittet meg med litt karbonader, den siste halvekle poteten, fått brukt litt av løken og paprikaen, litt flere gulrøtter og litt mais samt nesten resten av grønnsaksblandingen i fryseren. Osten min ville heller ikke overleve 2 uker med påske, så da fikk den joine partyet.

  Karbonadevarianter med snaddertilbehør finner du under Middag i menyen.

  I går var jeg uggen og muggen eller noe i den dur, så derfor skulle jeg varme opp igjen en av fryseboksene med amerikansk gryte jeg hadde ordnet til. Men jeg tror - jeg TROOOR jeg har feilporsjonert litt. Det så lite ut i boksen, men skåla mi ble overflommet av mat!! Hahahah... Godt jeg ser med øya ETTER at maten er i skåla.

  Men det var i hvertfall lettvint å ha gryte i fryseren! Det skal jeg ha. Neste gang kan den nok deles litt mer ømfintelig i flere bokser.

  Nei, nå får jeg forte meg å kaste bort resten av dagen på ufornuftige ting!

  Klem MatBit

4 tanker om mat!

Silje Kristine

22.mar.2010 kl.18:41

Jeg blir så imponert over hvor flink du er til å bli kvitt restematen din! Jeg ser opp til deg, og fra nå av skal jeg prøve å bli litt lik deg, i hvert fall 10 prosent like flink! =)

Og takket være deg har jeg faktisk tørket støv av den amerikanske blandingen i skapet og laget mat av den for en gangs skyld. Den har sikkert ligget der siden august. Har liksom aldri hatt lyst på, men bildene dine får det til å se så godt ut. Og det var det! Dæven amerikansk blanding er undervurdert!! =)

MatBit

22.mar.2010 kl.19:12

Silje Kristine:

Hehehe, takk!!! :D Heheh, så braaa, nå ble jeg glad!! :D

Hahah, helt enig! Amerikansk blanding er faktisk ganske digg - og kan brukes til alt!! Heheh, det er så bra at sånne små ting blir lagt merke til! ^^

Husmora :-)

22.mar.2010 kl.19:28

ja må ta av hatten for denne uka di assa! Helt enig, forferdelig mye mat en har når man først ser etter!! Jeg har sikkert itl 20 middager bare i kjøl og skap... uff..

Kanskje jeg skal la meg inspirere.. snart! kanskje neste uke kanskje?

Flink er du:D

MatBit

22.mar.2010 kl.20:45

Husmora :

Hihihi, takk takk takk! :D Ja, jammen kan man spare penger på det. Må nok gjøre et sånt sjau igjen før jeg flytter fra hybelen til sommeren. Helt utrolig hvor mye man kan glemme av at man har.

...det samme gjelder forsåvidt for klesskapet mitt! Huff!!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten