Prosjekt"middag"; Min pytt i panne

    Glemte å poste det siste måltidet jeg laget før jeg dro ;) En herlig pytt i panne av siste halve paprikabit, løken som var igjen, siste maisen, en halvhårete gulrot, en kjøttdeig fra fryseren og en mektig porsjon med krydder!    Pris; Ca 9 kroner!

    Kalorier; Med oljen så trooor jeg at vi nærmer oss 300 kalorier. Her er det ikke mye annet enn kjøttdeigen og oljen som skal regnes på!

    DA var jeg ferdig med prosjektet for denne gang! Hoi!

    Klem MatBit

4 tanker om mat!

Silje Kristine

24.mar.2010 kl.22:50

Det såg både enkelt gjennomførbar og veldig godt ut! =) Hvordan krydder bruker du forresten?=)

€ Kropp og sinn €

25.mar.2010 kl.08:39

Det så kjempegodt ut! Du er så flink :)

MatBit

25.mar.2010 kl.10:11

Silje Kristine:

Av krydder bruker jeg Chicken&Steak (mest), pepper, salt og pommesfriteskrydder. Bare å blande og mikse alt man liker av kryddersmak så blir det høyst sannsynlig bra! ;)

Eldeen

25.mar.2010 kl.19:02

SV: Hahahaha, jeg veit. Det er nesten flaut å legge det ut. Jeg eier visst ikke hemninger her i livet, enten den nå gjelder mat, hobbyutstyr eller andre ting. Hehehe, sparer nok en del penger på mat de neste ukene ja, men så går det jo penger ut igjen når jeg skal fylle på igjen. ;) MEN! Jeg slipper i alle fall å kaste mat når jeg tar en slik våropprydning i matlageret, og det er jo penger spart! ;) Det var faktisk VELDIG bevisstgjørende å ta alle de bildene og legge det ut på bloggen. Nå fikk jeg virkelig oversikt over hva vi har i huset av mat! :) Godt du skal følge med, du er jo til en viss grad hjernen bak verket. =P Hehe.^^

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten