Påske!!

  Nå er det endelig påske"ferie" (er jo student, så ferie eksisterer strengt talt ikke - ...selv om det blir det allikevel)!!! Jeg har innstallert meg hos kjæresten for noen dager med kos før det bærer til fjels. Hadde vel strengt talt håpet på noe mer sol, men farge skal en få i kinnene uansett - det være av frost og snø eller fjellsola!

  Det blir antagelig en noe døvere blogging i påskeuka, men det tenker jeg gleder for alle og enhver. Man skal vel strengt talt ikke sitte inne og nerde foran datan hele påska. Men jeg skal gjøre mitt ytterste for å oppdatere dere med snask så lenge jeg har data og internett tilgjenglig.

  Men siden datan min har kræsja så ble jo huskelista mi revet vekk fra meg før jeg rakk å tenke gjennom den. Jeg vet jeg ikke er den eneste her i verden som er fullstendig avhengig av huskeliste når jeg skal bort, så dere forstår. Jeg glemte selvfølelig igjen kameraladeren... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!! Men vi får gjøre det beste ut av det, og mamma sitt kamera får gjennomgå om mitt finner på å si takk for seg (om omtrent 2 bilder...). Typisk!!!

  Kjæresten har ringt rundt i dag og funnet ut at jeg kan få igjen en ny data (eventuelt reparert den gamle, men tvilsomt at de gidder det) på garantien min, så da får vi håpe at det tar under 10 år, for denne gamle sagmuggbiten kan jeg ikke sitte på lenge. Utrolig hvor avhengig man blir av den dumme teknologien.

  Anywho, sjekk hva kjæresten hadde gjemt i vinduskarmen sin når jeg kom i går

  Hihihi, veldig søtt!! Minste, søteste påskeeggene <3 Heheh... Så da har vi en liten neve smågodt hver ut helga ;) Søte mannfolket. Sånt liker vi!

  Så da er det bare å krysse fingrene for at det blir litt innlegg i påsken, og om det ikke regner på med innlegg fra min side så vet dere hvorfor. Jeg setter uansett utrolig stor pris på at så mange er innom hver dag - det er så gøy!!! Selv om de fleste ikke lager voldsomme spor i kommentarfeltet, så ser jeg dere er her og er veldig glad for det!

  Håper dere får en flott påske hele bloggnorge!!!

  Klem MatBit

3 tanker om mat!

ANNIKA

26.mar.2010 kl.12:10

Kjempefin blogg!:)

- ANNIKA (Konkurranse gående der du kan vinne bloggdesign!)

Eldeen

26.mar.2010 kl.12:48

Så søt han er da! De påskeeggene var virkelig superskjønne! :D

MatBit

26.mar.2010 kl.14:59

Eldeen:

Hihi, jaaaa, han er så søt så ^^ Var jo egentlig helt perfekt størelse også. En neve med godis er faktisk mer enn nok! Skal jo ikke ete seg i hjel i påska heller :p De ble kjøpt på Rimi etter det jeg vet. Er jo så utrolig mange søte egg der ute!!! Får så lyst til å hamstre kyllinger og egg og søte kaniner! ^^ Elsk på påske pynt!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten