Fjols til fjels for påskekos

    Nå begynner mamma å heve røsten til litt for mange desibel, som bare kan bety; Nå skal vi ut på tur! 3 katter pakkes i buret sitt, baggene trøkkes i bilen, maten skal i kjøleboksen, naboene skal overtales til fiskemating, og hele huset skal få en rask ferievask før vi om sider er på vei til fjels. Ferieidyll? Joda, etter hvert!


    Tross regnvær, sludd og snø og vind, dårlig med påskesol og råtten snø så skal vi prøve oss på en uke på hytta. Som dere sikkert husker at jeg skrev, så gikk dataen min til helvete slik at huskelista ble slettet og dermed kameraladern glemt - så jeg må sniklåne mamma sitt kamera hele ferien. Det skal vel egentlig mye til for at det skal klare å holde på strømmen så lenge, men det er lov å drømme! Tar i hvertfall med meg minnebrikken min, så bilder skal dere jammen meg få så fort jeg er tilbake innenfor døra.

    Søndag senest!

    God påske alle lesere! Kos dere masse med god mat og drikke, venner, familie, påskekrim, kryssord (sudoku for min del. Har ikke innstallert synonymordbok!) og påskeegg for dere som er så heldige å få det - sånn som meeeg! ;) Blir aldri for gammel for godteri i et pappegg! ...ja, jeg får også adventskalender av mamma!


    Klem MatBit

5 tanker om mat!

Husmora :-)

29.mar.2010 kl.14:19

God påske!! Kos deg med påskeegg;-)

Eldeen

29.mar.2010 kl.14:31

Kos deg masse! God påske! =D

Husmora :-)

05.apr.2010 kl.17:16

Hei! Jeg ble utfordret, og har sendt utfordringen videre til deg=)

God kveld videre!

Silje Andreassen

06.apr.2010 kl.13:51

Herreguud jeg likte bloggen din! Den traff meg midt i blinken! Har gådd gjennom mange av innleggene dine, og fant ut at jeg like så godt legger deg til som venn =) Du inspirerer meg, for jeg er selv student som fortvilt må spare på de pengene jeg har! ;p Stå på! Håper du aldri slutter å blogger :D

MatBit

06.apr.2010 kl.16:44

Silje Andreassen:

Awh, så koslig å høre!! :D Elsker at dere elsker bloggen altså! ^^ Har ikke hatt internett før i dag, men fra i kveld tenker jeg det blir normal bloggings igjen! :) Godt å ha en søt leser til på motivasjonslasset

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten