Litt påskebilder!

  Det ble jo noen bilder selv om jeg ikke hadde med kamera selv. Det her blir virkelig rått og røti, for å si det sånn - men har man lovet bilder, så har man lovet bilder!

  Bildet ble ikke tatt i påska, men sånn ser altså mamma sine vindusviskere ut til tider... Moro å sitte foran med armen ut av vinduet for å dytte på plass viskeren!


  Kattene har det ikke noe sææærlig godt når de er med på hyttetur.

  Mammas hyttelagede-improvisasjons-biff stroganof! Skikkelig nam!!! Vi hadde stekt biffen før vi reiste på hytta og var sikre på at vi hadde en juksepose med stroganof i skuffen. Men tomt var det gett! Så denne gryta ble laget av en boks hakkede tomater, et halvt glass dolmio, litt fløte og smør og krydder etter smak. Dritgodt!!!

  Ikke så lett å se her, men jeg og søsteren laget snølykt av 1500 snøballer!!! Slå den! Måtte lage i 3 lag for at den ikke skulle rase. Mye større enn den ser ut for altså!

  Kakao med marshmellows <3 <3 <3

  Mamma ble virkelig overimponert av seg selv etter å ha fulgt mitt tips om å ikke lage den samme maten av de samme ingrediensene. Hun er litt sånn at om vi har kjøpt en pakke kjøttkaker, så skal de strengt talt brukes i kjøttkake med brun saus middag! Men studenten vet råd, og jammen vart det ikke en kjempe god middag med stekte karbonader, pommes frites og salat. Pommesfritesen er stekt i panne, derfor liten porsjon på tallerkenen. Du kan jo forestille deg det!

  Og så ble det skidag og fjøsfest på setra vår på langfredag. Det var stas! Bierstube, det var saker.

  Det var litt av påskeferien i bilder. Ikke stort å ta bilde av når det bare snødde, snødde og atter snødde. Jeg har faktisk ikke hatt ski på beina en eneste gang!!! Vi får satse på bedre vær neste år, når påska kommer i slutten av april! Det blir herlig.

  Klem MatBit

Én tanke om smak

JanneElise

07.apr.2010 kl.18:11

Du har en bra blogg du også :D

Keep going :D

Jeg savner den kakaoen :(

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten