Billig fiskebollemiddag!

  I dag var tiden inne for å teste ut de utrolig billge fiskebollene fra SunnMöre. Denne boksen er altså like stor som de "vanlige" fiskebollene, men den koster kun 7,90,- på Rema - selvfølgelig. Den vanlige boksen kostet over 20 kroner etter hva jeg husker...

  I hvertfall - man blir jo litt skeptisk når man kan få noe så godt, så billig. Jeg vet de sier; Så godt, så billig - men man tenker jo som regel ikke motsatte veien. Så dette måtte prøves ut!

  Vi gjør en lang historie kort; Etter mine smaksløker smaker dette nøyaktig som de dyre fiskebollene!!! HURRA! Enda en god middag man kan få - og gudabedremegasann så billig.

  I denne boksen er det 3 middager for meg, så da laget vi det slik da. Her kommer en rask bildegjennomkjøring av fiskeboller i hvit saus;

  ...du må forresten ha boksåpner til denne boksen. Det er egentlig ikke vanlig å ha boksåpner i hus lenger? Jeg bruker det i hvertfall aldri.

  Jeg bruker ikke smør, men OLJE når jeg lager hvit saus. Genialt! Hvem trenger hardt smør. Pøh!

  Så kort fortalt igjen; Sausen jevner du ut med vannet fra fiskebolleboksen, og gjerne litt melk om man vil det. Jeg bruker det, for det gjorde alltid oldemor! Krydre med pepper, salt og muskat om du har det liggende.

  Seee så fint! 3 store fiskebollemiddager, baare til meg?!

  Mmmm, sitronsaft på gulrøttene og karri på resten. Perfekt!

   

  Nå gleder jeg meg til å regne ut prisen!!!

  Pris; 2,63 for fiskeboller i hvit saus (legger ikke til noe for litt olje og hvetemel altså!), 2 kroner for 2 store gulrøtter og 2,5 kroner for poteten min. Da blir dette altså... *trommevirvel* Hele 7 kroner og 13 øre for en god, gammaldags fiskebollemiddag!!! GOD HELP US ALL!!! Eller var det kanskje hjelpa? Ja det var sånn det var. GOD HELPED US ALL!

  Kalorier; 400 skal vi runde til her! Seriøst, du skal VIRKELIG ikke like fiskeboller for å ikke lage deg det her på studentpengene altså!!!

  Klem MatBit   

3 tanker om mat!

Husmora :-)

11.apr.2010 kl.19:37

genialt! Det er jo faktisk kjempegodt=) Og som du sier sååå billig! Finnes jo ikke bedre enn det?

God søndag videre!

Astrid

11.apr.2010 kl.23:53

Godt de var gode :-) Da blir det jo billig middag, helt klart. Synes noen reker i sausen gjør seg - og hvis du lager sausen med karri, så stek karrien i litt olje først. Smaken blir en helt annen!

Eldeen

12.apr.2010 kl.09:48

Åååh, det der er så godt! Bare så synd at det er melk i selve fiskebollene. :( Jeg prøvde å lage sausen med havremelk istedenfor vanlig melk en gang, men en fiskebolle var nok til at jeg fikk vondt i magen, så fiskebollemiddag tør jeg ikke lenger. :( Og det er så dumt, for det er jo både billig og godt! =D

SV: Hahaha, ja, det er godt å vite. :) OMG, vurdert å sette katta di på diett, eller? =P Den må da ha vanskeligheter med å i det hele tatt gå fra sofa'n og bort til matskåla og tilbake? =P

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten