Brennende kjærlighet, litt variasjon

  Jeg har laget denne middagen tidligere, men tenkte jeg skulle poste en litt annen metode å lage den på. Denne gangen med purreløk, stekt (hermetisk) sopp og kalkunfalukorv.

  En liten how to do; 

  Forvarm ovnen til 225 grader
  Legg potetmosen i bunnen, deretter alt du har lyst på over. Krydre etter egne smaksløker under veis. Avslutt med kjøtt og ønsket mengde ost til gratinering, og gjerne litt oregano på toppen.
  Stek i ca. 15 minutter, til kjøttet er varmt og osten gyllen.
  Spis.

  Det er lettvint oppskrift det! Dette er ellers en middag som passer best for de som er glad i det enkle, og synes at pølse og potetmos er helt knall! ..og det er det jo selvfølgelig.

  Kalorier; Denne gang, med ca. 200 gram potetmos, 150 gram kalkunfalukorv og 2 skiver synnøve lett gulost ble det 520 kalorier i skrotten - og som vanlig er det så absolutt vel verdt det!!!

  Pris; 2 for 1/3 potetmospakke, 6 for 1/3 falukorv, og 6 kroner for alt av grønnsaker; Altså 14 kroner for en diger middag med herlig pølse og potetmos!

  Var forresten veldig moro å se på tv3 nettTv og en episode av Celebert Selskap, når Asgeir (sjefen over alle sjefer for den som tviler) sier i samme øyeblikk som jeg setter meg ned; Hvorfor er det ingen som har pølse og potetmos lenger?! 

  Jeg er enig, Asgeir!

  Klem MatBit

2 tanker om mat!

Eldeen

13.apr.2010 kl.15:02

Hurra for pølse og potetmos! =D

Bjarne

14.sep.2011 kl.16:08

detta vart spessiel e mosta prøva det det se ut som en delikatesse. pluss e e young free and single + sexy

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten