Rema1000 - call me!

  Har dessverre ingen verdens ting å blogge om for dere i dag! Godt jeg har en god unnskyldning. Jeg har egentlig et stort lager med bilder av diverse retter jeg ikke har lagt ut - altså rett og slett spart opp litt godbiter til en dag jeg er lite kreativ. Men som dere veit... den dataen jeg lagret det på gikk jo i dass, i hvertfall var det omtrent så den gjorde det, så derfor har jeg ingen gamle bilder, og jeg har brukt opp alle de nye. Hurra for lite kreative dager!

  Men i korte trekk har jeg varmet opp igjen den andre hjemmelagede pizzaen jeg la i fryseren på lørdag, og føler egentlig ingen trang for å poste noe om den, siden jeg hadde på alt for mye varme i ovnen og stekte den tørr som gresset i Hellas på en dag med over 50 varmegrader. Altså, den ble tørr - om du ikke forstod det. Jeg foreslår microvarming på alt heretter!

  Jeg begynner å få litt handleabstinenser nå som det nærmer seg datoen 15. i måneden, og jeg venter bare på at lånet skal tikke inn. Åååå jeg har så lyst på en skikkelig diger salat med masssssse fargerike grønnsaker, og jeg må ha mer mais, og masse basis til all den gode maten jeg har lyst på!!!! Jeg VIL IKKE spise den dumme posen med amerikansk blanding som ligger i fryseren.....


  ..Jeg begynner faktisk å bli litt fornærmet over at Rema1000 ikke har kontaktet meg og spurt om å få lov til å sponse meg med god mat som jeg kan reklamere for. Send meg et salathode i posten, takk!

  Vi satser på en mer fôringsrik dag i morgen!

  God tirsdagskveld godtfolk

  Klem MatBit

4 tanker om mat!

Astrid

13.apr.2010 kl.22:18

Haha, den var rett og slett herlig :-) Jeg så for meg salathodet i postkassa. Konsistens og smak = unevnelig. Tror jeg :-)

Eldeen

13.apr.2010 kl.23:33

Jaggu dårlig gjort at de ikke har begynt å sponse dem enda. Kanskje de rett og slett har gått glipp av bloggen din, og at du må flashe den i trynet på dem for at de skal skjønne hvor de skal putte sponsorpengene sine hen?!? Forresten, fra en student til en annen: 3pk med mais for ti kroner på Spar nå! :)

SV: Nå er linken din tilbake, så da virka det igjen. =D

MatBit

14.apr.2010 kl.07:59

Astrid:

...i hvertfall om de sender det i bobleplast og tett pappinnpakning ;)

MatBit

14.apr.2010 kl.08:02

Eldeen:

Hehehe, nei jeg har ikke akkurat smurt det utover hjemmesida deres at jeg har blogg nei :p Heheh! Men får kanskje sommerjobb i en remabutikk, så da får vi se om jeg får kontakter opp i systemene! ;) Heheh...

Nice! Ikke at jeg tror det finnes noen spar i en vettug avstand herfra, men ser jeg en så kan jeg jo hamstre litt! Koster jo baare 14 kroner eller noe for 3 pak på Rema, så er jo ikke såååå ille. Men handler jeg MANGE så blir det jo penger spart! :p

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten