Fylte karbonader

  Ja, så ble det en kreativ variant av de ellers så kjedelige karbonadene til middag i dag. Det var vel egentlig bare fordi det ikke er noe annet som frister sammen med amerikansk blanding. Men, det ble da til en fantastisk middag uansett, og enda en god middag av de billige karbonadene fra Nordfjord.

  Du finner mange karbonademiddager under MIDDAG i menyen!

  I dag ble det pannestekte poteter, siden jeg greide å skru av ovnen under veis... Noe må man gjøre når alt annet er ferdig og man står der med kalde poteter!

  Det var da absolutt ikke dumt å fylle karbonaden?! Det er så små forandringer som gjør utrolig masse med maten!

  Pris; Ca. 12 kroner.

  Kalorier; 550 med pannestekt potet og lett gulost i karbonaden. Olje og smør drar fort opp tallene, og når man steker potet i panne kan det gå med mye. Farlig, farlig. Stemmer mye mer for å ovnsbake potetene, som ikke koster deg en eneste ekstra kalori! Du finner flere gode potettips i middagsmenyen!

  Klem MatBit

3 tanker om mat!

Husmora :-)

14.apr.2010 kl.19:53

Holy mascara=)

Det så digg ut!! Hvis du ovnsbaker de fylte karbonadene også i en ildfast form, sparer du fett der=) også kan du sikkert stappe enda mer ost oppi;-) mmMMm de så gode ut!

MatBit

14.apr.2010 kl.20:03

Husmora :

Heheh, ja du har helt rett - i ovn er sikkert helt konge!!! Det skal jeg prøve neste gang. Tror det fungerer litt bedre også siden det er fyll i midten. De ble liksom veldig stekt før osten rakk å smelte! Hehehhe, og selvfølgelig, mer ost er lov for den som ønsker det! ;)

Eldeen

15.apr.2010 kl.11:52

Fylte karbonader så ikke dumt ut! Og jeg stemmer for husmora sitt forslag om å steke dem i ovnen. :)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten