Innhandling! ..igjen..

  Det er noe med den følelsen når man får penger på konto etter å kun sett to-sifrede tall i over en uke. Jeg gjorde den samme feilen som sist, og gikk sulten inn i matbutikk uten handleliste. Men jeg husket i hvertfall noe av det jeg skulle ha. Og jammen fikk jeg med litt til også!

  Jeg har lest litt på nettet og funnet litt oppskrifter som jeg vil prøve, så da prøvde jeg å få med meg litt av hvert til noen ålreite og spennende middager. Jeg kjøpte en pose hvite linser for første gang, for det tror jeg ikke jeg har smakt. Ville egentlig kjøpe pinjekjerner, men det var så dyrt - og dessuten vet jeg at jeg liker det, så da prøver vi heller noe nytt! Jeg har også handlet inn løk og charlottenløk, en avokado, alt man trenger til salat, frukt, te, egg, en kremost til en herlig middag, litt bakepulver og gjær (har bakedilla om dagen, men ikke noe å bake av..!), og to glass med tomatpurré til noen gryteretter jeg tenkte jeg skulle lage. Ikke mere posemat på meg en stund, nå er jeg gira på å prøve å lage selv!

  Føler liksom det her blir en litt mer "ordentlig" matblogg nå etter hvert. Jeg blir så inspirert til å tenke nye ting og prøve noe nytt når jeg både får kommentarer fra dere, og selvfølgelig leser på deres blogger også. Gleder meg virkelig til alt det morsomme snadderet jeg skal lage fremmover! Må jo ha noe moro å gjøre sammen med eksamenslesing, sant?

  Kveldens middag skal bestå av;

  Hvetemel, egg, melk, avokado, løk i alle former, kyllingfilet, tikipasté, paprika, mais, tomat og salat.

  ...kan du gjette hva dette kan bli til? Jeg gleder meg i hvertfall skikkelig! NAM!

  Klem MatBit

3 tanker om mat!

smake

15.apr.2010 kl.14:54

Så spennende! Eg gler meg til å sjå kva det er :)

Eldeen

15.apr.2010 kl.15:55

Høres ut som pizza eller noe i den dur. Blir spennende å se. ;)

Astrid

15.apr.2010 kl.16:36

Pannekaker med fyll?

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten