Ostesnitzel, salat og potet

  Ble en rask, men veldig god og ikke minst billig middag i dag. Ostesnitzel med salat og kokt potet. Enkelt og raskt, men en verdig lørdagsmiddag.

  Jeg synes ostesnitser er skikkelig godt, og gir derfor ganske blankt F i om det er litt fyfy mat. Man skal ha litt fyfymat innimellom også! I hvertfall når det er såppas billig som dette.

  Fra Nordfjord får du 4 ostesnitzler for 25 kroner, kjøpt på Rema - selvfølgelig.

  Pris; 14 kroner for hele tallerkenen.

  Kalorier; Ca. 500 for en snitsel, salat med avokado og en stor potet.

  Nå har jeg forresten googlet meg frem til gode avokadotips, så nå føler jeg at jeg skal få dreisen på den. Den har fått ligge fremme på benken litt, slik at den har blitt mer moden enn den var første dagen. Nå har jeg pakket resten inn i folie i kjøleskapet, så får vi se om den er like bra i morgen.

  Helt seriøst, avokado var prikken over i'en som jeg savnet i min salat! NAM!! Den smaker ikke så voldsomt mye, men den gjør allikevel underverker. Merkelige saker. Den skal i hvertfall brukes effektivt heretter!

  Nå skal jeg tilbake til min Saw verden. Føler på meg at det blir maraton til jeg sovner. Fortsatt ikke i form, med masse i feber, vondt i hodet, kaldsvetter og er kvalm. Dette er virkelig måten å bruke helga på! Spesielt siden det er bare 5 uker til eksamen.............. prikk prikk prikk.

  Klem MatBit

8 tanker om mat!

<3<3 Superpuzene!

17.apr.2010 kl.20:58

Nam! Fint design også :)

Husmora :-)

17.apr.2010 kl.21:06

uff samme form på oss her.. hadde skikkelig spysyke på hele gjengen i går. Men men.. typisk at det kommer i helgene..

Det så jo deilig ut det der da, jeg liker også osteschnitzel veldig godt=) Men ikke mannenn min da selvfølgelig.. jaja.

Hvis du kjøper en avocado som ikke er moden i det hele tatt så hjelper det å ha den på benken en dag eller to ja. Men hvis du vil fremskynde modningsprossessen enda mer, så legg den i en sånn brun papirpose på benken! Det funker=)

Og hvis jeg var deg så ville jeg dryppet litt sitron på avocadoen før du pakker den inn i folie, for den blir jo helt brun med en gang den ser luft.. Og da ser det ikke noe delikat ut.

Men det er utrolig godt og avocadoen er veldig undervurdert!! Fantastisk med reker og rømme i også;-) hehe..

Ha en god lørdag videre og god bedring!!

Lone

17.apr.2010 kl.23:32

Uff, god bedring!!:(

Jeg også har tiltak med å få mer avokado inn i maten min:D kanskje jeg skal begynne å putte det i min kjære ostesalat<3 Det tror jeg skal prøves imorgen!

Syns SAW er skikkelig forferdelige filmer jeg! Men har selvfølgelig sett alle sammen på kino alikevel:p Spesielt der han ene blir most, meget udelikat. Da besvimte jeg på kinoen:p blod og gørr er ikke mine beste venner!:p

Håper du føler deg myyye bedre til imorgen!<3 Kjøre innpå med te til krampa tar deg!

MatBit

18.apr.2010 kl.11:24

Husmora :

Huffameg, det hørtes ikke godt ut. Har nå heldigvis sluppet sjau, men utrolig slitsomt å ha vondt i hodet og feber dagen lang. Gudene vet hva det kommer av.. Ikke lett å få gjort noe som helst. Men joda, kjekt det er i helga på sett og vis!

Har latt avokadoen ligge fremme i 2 dager, og da var den veldig bra. Den ble litt brun, for jeg hadde jo delt den, men bare skar av det lille ytterste brune laget. Er jo faktisk veldig lite som blir misfarget! Den har bare fått litt farge i folien, så tror det fungerer bra. Vil det ikke sette smak med sitronsaft? Ikke at det gjør noe egentlig, for sitronsaft får aldri blitt feil på middagen!

MatBit

18.apr.2010 kl.11:26

Lone:

Ja, det er helt snaskens! ^^ Eller, det smaker jo ikke så veldig mye, men konsistensen blandet med annen salat er helt fantastisk! Spesielt for meg som hater agurk! Endelig kan jeg spise noe grønt i salaten (bortsett fra salatbladene) også! ^^

Hehe, ja de er grusomme, men SYKT bra! Så det er faktisk veldig fint å se på når man er syk, for da tenker man absolutt ikke på at man føler seg dårlig selv! Hihih ^^

Ja, det ble vel 3 liter te i går tror jeg. Men kan ikke drikke så sent på kvelden, for da må jeg på do hele natta :p Prøver å slutte rundt 6-7 for da får jeg sove! Men det hjalp vist ikke veldig mye. Fortsatt feber og vondt i hodet. Lurer veldig på hvorfor jeg har det, når jeg igrunnen ikke føler meg så veldig dårlig ellers..! Kjedelig!

€ Kropp og sinn €

18.apr.2010 kl.11:29

Det så kjeeempegodt ut :D DU er så flink til å lage god mat!! :D

MatBit

18.apr.2010 kl.11:36

€ Kropp og sinn €:

Hihih, takk^^ Er ikke så mye som skal til. Maten er god allerede før jeg får den på tallerkenen, så da er mye gjort! ;)

SaraMJ

18.apr.2010 kl.12:44

SV: Tuuusen takk!! Så snill du eeer :D Er så koselig å få sånne meldinger altså :) Er bare så fantastisk å ha bloggvenner, syns jeg :):)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten