Fiskeboller i hvit saus - oppvarmet

  Det er jo en grunn til at ting heter for tradisjoner, og det er for at spennende mennesker skal komme og ødelegge dem. Jeg har faktisk aldri spist fiskeboller i hvit saus uten kokte poteter og raspet gulrot med sitron, det er liksom min tradisjon fra barndommen, så dette måtte jeg gjøre noe med i dag.

  Jeg hadde jo liggende litt fiskeboller i fryseren som jeg tenkte jeg måtte få brukt opp før kjæresten kommer i morgen. Vi skal virkelig kose oss med god mat frem mot helga, så da går det vel ann å spise litt kjedeligere frysemat nå.

  Men hvorfor gjøre det kjedelig? Det er jo... kjedelig! Så i dag fikk fiskebollene selskap av en godt krydret ovnsbakt potet i skiver, og litt amerikansk blanding som har trekt sammen med løk, sharlottenløk, en gulrot og litt hermetisk mais. Det var forøvrig suksess i alle hjørner av tallerkenen i dag. Grønnsakene har ikke kokt - bare trekt i det varme vannet, slik at de ble veldig sprø og velsmakende. Sammen med litt løk så er det virkelig en mye mer spennende smak.

  ...det eneste hjørnet hvor Helstrøm kunne satt fingeren, var i fiskebollekanten, fordi sausen ble veldig tykk og ujevn siden den er oppvarmet og siden jeg har mishandlet fiskebollene litt under oppvarming. Men folk har da gått videre i Mastercheff med litt tykk saus, så det skjuler vi over og kjører på med!

  ...ikke at jeg tror oppvarmede fiskeboller er Mastercheffmateriale altså.

  Pris; Ca. 9 kroner for en litt mer spennende fiskebollemiddag.

  Kalorier; 400 i dag - så det her er fortsatt ikke noe å surve for!

  Nå skal dyner luftes og sengetrekk vaskes før fintfolk besøk i morgen. JEG GLEDER MEG!!! ..det er litt flaut at jeg egentlig gleder meg nesten mest til å lage god mat for mannen min! Mmmm, som vi skal kose oss!

  <3 middag in my heart(belly) <3

  Klem MatBit

10 tanker om mat!

Lone

20.apr.2010 kl.19:39

Så søt du er:D

Skjønner at du gleder deg til å lage mat til mannen din, det slår gladt oppvarmede mc'ern burgere!:p

Formen blitt fin igjen nå eller:)?

Lone

20.apr.2010 kl.19:48

SV: Hehe, huff. Det hadde jeg ALDRI orket!!

Da er han heldig han har ei god dame å komme til engang i blandt<3 tenker meg han gleder seg uhemmet til dere flytter sammen igjen :)

Er SÅ imponert over at dere klarer dere (i alle fall du) så bra fra hverandre. Du får gi han matoppskrifter å prøve ut hjemme å be han ta bilder av det, så slipper han at det blir bare samma kjedelige maten!

Ja, skulle bare mangle når du har liggi stille så lenge med feber! Men da hjelper vann og frisk luft mer enn noe annet:) Bare se opp for elger:O Hadde ett litt skremmende møte med en igår kveld når jeg gikk tur:p haha

Tone

20.apr.2010 kl.22:30

Oioi, det så ut som mye mat, og fortsatt slik en billig penge.. Håper du koser deg når kjæresten kommer tilbake. :)

MatBit

20.apr.2010 kl.22:51

Tone:

Masse mat ja, det skal jeg love deg!! Men det er jo ikke så mye som det ser ut som, tror jeg :p En porsjon fiskeboller i hvit saus er ikke grusomt stor, men ser veldig mye ut når man får det på. Magert er det i bunn og grunn også! Så da gjør det jo ingen ting ;) Både billig og lite fett på hoftene - det er sånt vi liker!!

MatBit

20.apr.2010 kl.22:56

Tone:

Også er det ikke at kjæresten kommer "tilbake", vi bor sånn 6 timer unna hverandre så det er DESSVERRE bare noen dagers besøk :( <3 :D Blandede følelser :p Hihi. Men jeg skal kose meg ja, max utnyttelse når jeg først har han fanget på hybelen :D ...hørtes grovt ut.... kanskje det er det også? Mæhæh!

€ Kropp og sinn €

21.apr.2010 kl.07:56

Det så kjempegodt ut! Men jeg er nok litt kjedelig - for jeg liker fiskeboller akkurat sånn som de er :) Hehe! Evt med litt pinnekjøtt-fett som vi pleier å fryse ned fra jul. Helle litt av det oppå er knall-knall-knall! :D

Du må kose deg glugg ihjæl med mannen din! :D

Eldeen

21.apr.2010 kl.11:01

Du er en slik en kreativ sjel! =D Du får koooose deg med kjæresten! :)

SV: Hehehe, griljermel må man ha. (^^,) Hehehe, en svir glatt av 500 kr. på et måltid for to om en går ut og spiser, så det blir nok billigere å skeie ut hjemme uansett. :) Og det var veldig godt, så anbefaler deg helt klart å prøve. =)

MatBit

21.apr.2010 kl.12:44

Eldeen:

...faen, glemte selvfølgelig å kjøpe griljærmel... AKKURAT hjemme fra butikken! Arrrrrrrggghhhh, det er jo derfor man har handlelister. Men når jeg satt og skrev handleliste etter at jeg sa jeg sku skrive på griljærmel, så glemte jeg hva det var, også tenkte jeg at det sikkert ikke var noe... Hahah :p Jaja, da får vi ta det på neste handletur!

€ Kropp og sinn €

21.apr.2010 kl.13:15

SV: Haha, ja! Men jeg gjemte meg bort i et hjørne mesteparten av tiden ;-)

Eldeen

21.apr.2010 kl.17:44

Hahaha, sånn kan det gå! =) Godt å vite at en alltids skal til butikken flere ganger i løpet av sitt liv! ;)

SV: Takk, takk, så koselig å høre! :) Med den perlegalskapen min, så blei jeg jo bare nødt til å starte nettbutikk, hehehe. ;)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten