First Price - Pytt i panne

    Om man veit med seg selv at man har dager hvor man faktisk ikke en gang orker å kutte opp en potet og kylling selv, så er det helt genialt med en pakke first price pytt i panne i frysern. Denne har fått ligge godt gjemt bakers i fryseren til en sånn dag, og i dag var dagen. Ikke at jeg har noe i mot smaken - for det smaker faktisk veldig godt om man freser på med en god mengde godt krydder. Enklere får det vel nesten ikke blitt!

    I tillegg har jeg hatt i litt mais, løk og purreløk. Etter å ha fått varme i mixen krydret jeg med en salig blanding av diverse grill og pommesfriteskrydder, samt salt og pepper. Det måtte også bli en dose grønnsaker i bunnen av talerkenen. Vomfyll må til!

    Pris; Det er jo omtrent 10 evigheter siden jeg kjøpte denne pakka, så prisen husker jeg så absolutt ikke. Etter litt googling konkluderer jeg med at pakka på 500 gram koster rundt 20 kroner, og til denne middagen brukte jeg 250 gram - altså ca. 10 kroner. For litt ekstra grønt, gult og orange runner vi av til 14 kroner. Altså kan du fint lage deg en litt billigere variant av egne råvarer om du bytter ut kyllingen med for eksempel karbonader eller pølser. MEN - det her smaker godt og er mye raskere, så tommel opp!

    Kalorier; Ca. 450 for 250 gram posemat, 10 gram smør i panna og maisen.

    Klem MatBit

Hva tenker du?

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten