17. mai - menyen!

  Nå får jeg se til å komme meg tilbake til min kjære bloggverden, og det med en liten bildeserie av dagens inntak. Skulle egentlig blogge for dere hver dag siden jeg dro (optimist), men... Det er et men. Tok ikke med meg datan min ned, for jeg skulle få igjen datan min som har vært på reparasjon. Men den "nye" datan fungerte i 4 timer før den gikk dadundas igjen, så jeg ble plutselig dataløs. Dermed ble det bloggfri - og desto hardere kjør de neste dagene.

  MEN tilbake til dagen i dag;
  Obligatorisk;


  ...ikke så lett å ta bilde av mat når det kryr av katter over alt som gjeeeerne vil smake!


  Så ble det til slutt litt pølse på pusekattene også. Heldiggriser!


  Til middag i dag har vi biff, gratinerte poteter, brokkoli, tomat og bernaise. Mmmmm!


  Så har jeg og lillesøster pyntet bløtkaka. Man tager hva man haver! Jordbær og kiwi må vel egentlig til, men det er ikke alltid handlelista blir lang nok.


  Kveldens dessertbord! Med masse familiebesøk må det godsaker til. 2 kilo svenskegodt, sjokoladepudding, marsipankake, fyrstekake, bløtkake og sjokoladekake. Vi har vært effektive her i huset!

  ...ser du ingen bilder av is? Jo, det stemmer jammen meg - for jeg har vært så mett at jeg har ikke orket en eneste is i hele dag, og jeg som skulle spise min aller første is i år?! Jaja, da har jeg noen is til overs til en anna dag! Har vært sååå  keen på is i flere dager, men takket nei og holdt meg unna siden det skulle skje 17. mai. Nesten trist!

  Og til slutt; Gratulerer med dagen alle mine kjære lesere! Håper dere har hatt en fantastisk flott 17. mai!

  Klem MatBit

Én tanke om smak

anniken

17.mai.2010 kl.21:12

oo nammi :)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten