Pita med kjøttfyll og salat

  Med en pakke pitabrød kan man gjøre så mangt, og med litt kreativitet på toppen er det lite som skal til før det blir kjempe godt. I dag ble det en enkel variant, og egentlig en salatmiddag. Siden jeg vil ha mye mer salat enn hva det er plass til i pitaen, tok jeg rett og slett kjøttdeigen i pitabrødet og spiste salaten ved siden av. En pita er lite, to pita er for mye, så da ble dette den perfekte løsningen!

  Nammenammenamme, sjekk den deilige salaten! Gikk bananas i grønnsakshyllene på Rema tidligere i dag, for jeg skal jammen meg spise god mat frem til eksamen! Ikke noe pizza og hold it her i huset nei.

  I salaten har jeg isbergsalat, 1 gulrot, 1/2 tomat, litt paprika, litt avokado, 6 sukkererter (det er jo så innmari godt!!!), 1/2 charlottenløk og litt pasta. Pitabrødet er av merket LandLord, og pakken med 6 stk i frysedisken koster 20 kroner på Rema. Det finnes en billigere variant som ikke er fryst, men da bør man bruke alle pitaene samme dagen, siden de smaker engelsk sagmugg etter en dag i åpen pakke. Da er det jo mye lurere å kjøpe de fryste for 4 kroner ekstra! Kjøttdeigen er selvfølgelig kyllingkjøttdeig.

  Ellers kan jo pita fylles, stappes, trykkes, knaskes fritt eller lages om til pizza, så jeg tenker det blir en del pitamiddager på meg fremmover. Billig og supergodt! Passer helt ypperlig som tilbehør i en litt sommerlig middag.

  Pris; 20 kroner for hele middagen.

  Kalorier; Omtrent presist 440 uten noe dressing på salaten og med litt avokado og mais (fettrikt). Et pitabrød inneholder ca. 200 kalorier, så det er jo en fordel å kunne nyte ett om gangen!

  Klem MatBit

7 tanker om mat!

Merethe, mitt liv, alt...

19.mai.2010 kl.18:57

Det såg veldig godt ut. Hadde selv pitapizza med godt krydret kyllingfilet, paprika og løk :D
mm pita er kjempegodt=) Det så deilig ut.. Jeg er fyllesyk og sulten;-) hehe

Eldeen

19.mai.2010 kl.19:21

Omtrent presist. =P

Ser kjempegodt ut! =D Det frister så utrolig mye mer med MASSE salat nå som sommeren nærmer seg med stormskritt. :) Mye bedre er den også, nå som grønnsakene begynner å bli LITT mer lokale, og utvalget i grønnsaksdiskene er litt freshere. ;)

MatBit

19.mai.2010 kl.19:37

Merethe, mitt liv, alt...:

Mmmm, det hørtes knallgodt ut!!! Skal prøve å lage meg en pizzavariant i løpet av uka. Det blir digg ^^ Ikke kyllingfilet da, for her går det i enkel frysemat siden jeg flytter hjem om litt over en uke! Man tager hva man haver!

MatBit

19.mai.2010 kl.19:38

Husmora, tilbake på kjøkkenet:

Hihihi, jasså ja? Og så mange dager på etterkant da du? :p Må da ha gått hard for seg i såfall! Fyllesjukepita er ingen ting å klage på. Masse kjøtt og ost og fargerike grønnsaker i så er det bankers!

MatBit

19.mai.2010 kl.19:39

Eldeen:

Hihihi ;) Jaa, enig! Nå er det salat som gjelder ass. Det er så sinnsykt godt!^^ Var så deilig å få fylt på igjen med litt rikelig utvalg. Smattsmatt! Friskt og godt og sommerlig! Man føler seg jo mye bedre om man knasker en diger salat også, i forhold til kjedelige kokte grønnsaker!
tror jeg må mekke meg noe mat hvertfall ja.. neida, vi havna utpå i går vi da=) hehe 17 mai var så rolig som man kan få den..!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten