Fylt champinjong og salat

  Etter en liten shoppings i finværet følte jeg veldig for en diger salat til middag - og slik ble det. Man får egentlig ikke følt seg mer sunn enn det på en så utrolig fin dag!

  Mmmm jeg blir så glad av å se så mye gode grønnsaker samlet sammen altså <3

  Fylt champinjong; 

  Champinjong
  Ost
  Hvitløk
  Charlottenløk
  Salt, pepper eller annet godt krydder

  Bland sammen fyllet i en bolle, fjern stilken fra champinjongen og trykk den full. La den stå i ovnen på ca. 200 grader i ca. 15 minutter.

  Siden jeg fortsatt er i prosjekt "begynne å like sopp" og er litt skeptisk enda, så holdt det med én i dag. Den ble helt utrolig god - og jeg merker at dette er virkelig måten å få i gang like-sansen for soppen!

  Ellers ble det en gedigen salat av de gode varene jeg har liggende. Isbergsalat, sukkererter, gulrot, kålrot, mais, paprika, tomat, avokado, charlottenløk og redikker - og en halv boks med hvite bønner i tomatsaus. Jeg skyllet bønnene godt i lunkent vann for å få vekk tomatsausen, lot dem ligge en stund til tørk og stekte dem til slutt litt raskt i en panne for å få ut litt av sausvannet og for å få litt varme i salaten. Det beste hadde vært ristede pinjekjerner - men det er absolutt ikke studentmat. Gleder meg til penger ikke lenger er et problem! Da blir det pinjekjerner til alle måltider - NAM!

  Om 7 dager skal jeg pakke sammen hybelen min og flytte HJEM! Og vet dere hva, nå har jeg både fått jobb og leilighet med kjæresten, så jeg gleder meg så syyyyyyyyykt til å komme meg hjem der jeg hører til. Bare jeg får vite at jeg kommer inn på skole, så er utgangspunktet for livet perfekt!

  Så da var det bare å vende tilbake til bøkene jeg egentlig gir litt faen i. Trenger ikke fagene til noe, må bare stå så jeg får stipendet på 18 000. Det er jo verdt det! Men hvor hardt må man lese for å bare stå?! God knows.

  Klem MatBit

13 tanker om mat!

kokkelering

21.mai.2010 kl.21:29

så deeeeeilig ut:D

MatBit

21.mai.2010 kl.22:39

kokkelering:

Så bra!! ;) Og du hadde en veldig fin blogg! Kan du legge meg til som venn slik at jeg kan følge deg i vennelisten min? Er aldri inne på bloglovin, så ingen vits i å følge deg der :p Fant ikke noe bilde å trykke på så jeg kunne komme til profilen, så da fikk jeg ikke lagt deg til!

Astrid

22.mai.2010 kl.12:25

Haha, EN sopp! Den var virkelig morsom :-) Godt at du begynner å få sansen for sopp, da, og grattis med jobb! De salatene du lager gir meg virkelig vann i munnen, og nå fikk jeg jammen lyst på fylt sopp selv... Heldig for meg, jeg skal begi meg ut på sykkeltur snart!

MatBit

22.mai.2010 kl.13:52

Astrid:

Hihih, ja, jeg må jo begynne i det små?! :p Neste gang skal jeg lage TO ;) Minst! Var supergodt!:)) Og takketakk, herlig å vite at pengene skal strømme inn! Kos deg på sykkeltur! :)

€ Kropp og sinn €

22.mai.2010 kl.13:56

SV: Jaaa!! Jeg er i knallhumør nå :D De er søren meg så søte disse mannfolka. Vi har nok valgt rette mannebein, begge to høres det ut som! :)

Jeg har eksamen på tirsdag og onsdag. Ingen lesedag imellom de, det syns jeg er utrolig trasig! :(

LYKKE til med eksamen, søta! Så er det flytting for din del! Gøy, gøy, gøy, GØY!! :D

Gira? Jaaaa!!:)

€ Kropp og sinn €

22.mai.2010 kl.14:19

Høres ut som mange gode grunner til å lese, men likevel - ikke lett å lese!!

Men, nå må vi konse! Konsentrert lesing fram klokka fem, så pause! En, to, tre - GO!

(ikke så lett når jeg har dridevondt i fua av å sitte her. Haha!)
Mmm! Det så virkelig godt ut. Den er jeg villig til å prøve ut :-)

MatBit

22.mai.2010 kl.16:25

Still Me:

Det var veldig godt også!! Må gjerne ha en del mer sopp da :p Kanskje velge en litt større sopp som kan romme mer, og er litt mer spennende i smaken enn champinjong. Var det eneste jeg fant på butikken, så neste gang skal jeg oppsøke et sted med litt mer spennende varianter! :) Gøy med nye smaker!!

Lone

22.mai.2010 kl.19:49

NÆMEN!! Jeg hadde ikke fått med meg at du fikk både jobben og leilighet! GRATULERER:d

Så utrolig gøy å lese at det går så bra med deg. Krysser fingrene for at du kommer inn på skolen også:D! På kiwi og rema har de sopp i blå "jordbærkurver" til 6 kr:D

SV: MatBit: Hehe, ja, det var en gleede å vite at jeg ikke er det!:D

Ååå, så gøy med nye klær!:D Legg ut bilder?:) Skulle virkelig ha gjort det samme selv! Presterte å miste buksa når jeg hoppa igår:O Så venninna mi kom med gaffateip og teipa den fast til hoftene mine.. Utrolig hvor morsomt ting blir etter et glass eller to for mye:D

Så heldig med fint vær! Ta med deg bøkene ut på terasseflekken din og les:D

Marthe

22.mai.2010 kl.21:24

Så flink du er til å lage mat! virkelig beundringsverdig :)

MatBit

23.mai.2010 kl.12:12

Marthe:

Så koslig å høre! :) Heheh, I try my best ^^

Astrid

23.mai.2010 kl.13:23

Jeg kom hjem fra sykkeltur med sopp, og jeg fylte den med løk, hvitløk, hakket stilk, pepper, persille og smør. Ost på toppen, 200 grader 15 min. Det ble godt, men jeg synes faktisk den blir aller best stekt i skiver i smør. Men vel, jeg har da vitterlig prøvd :-)

MatBit

23.mai.2010 kl.13:32

Astrid:

Heheh, så bra at du prøvde!! :D Og smaken er som baken, så man må jo bare prøve seg frem! Skal prøve å grille fylt sopp i sommer, og det tror jeg er knallgodt! :) Gleder meg til å prøve! Men må ha en litt bedre ost tror jeg. Dra med meg mamma på matinnhandling ;)

Men åh så bra at du tok til deg og prøvde noe som ble lagt ut! :D Da blir jeg glad når jeg leser at folk prøver ting ^^ Heheh :)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten