Fiskegrateng for tomme lommebøker

  Har du griselyst på en fiskegrateng, men synes at 35 kroner kanskje er litt vel drøyt? Lerøy har igjen redningen. Med sine hele 19% fisk, 29% makaroni og 52% melk og mel og andre fanterier, så er det ingen overraskelse at gratengen koster kun 8,50 i frysedisken hos Rema. Dette er ikke en grateng for "kjennere", men om du tenker like studentliv som meg innimellom så klager man ikke på en så billig middag. Og en slik grateng er jo fakisk helt genial for oss som bare lager mat til oss selv - for man kjøper ikke en grateng for 35 kroner og kaster halvparten? Nei vettu hva.

  Så denne fiskegratengen kan du spise halve eller hele av, og det blir uansett en sykt billig middag.

  Fiskegrateng tar jo litt tid å lage - men igjen; Det er jo helt genialt under eksamenstiden! Sett på ovnen og gå tilbake til bøkene. Når det er varmt nok, kast inn gratengen og gå tilbake til bøkene. Etter 40 minutter rasper du gulrot og slenger gratengen på tallerkenen. Herlig! Mer tidssparende og ordentlig mat skal man lete lenge etter. Det nærmeste må vel bli pizza - men til tross for at dette er billiggrateng så utkonkurerer det grandiosa!!!

  I grønnsakavdelingen har vi 1 stor gulrot, noen redikker, litt mais og charlottenløk, og en solid sprut sitronsaft. Snadder!

  Pris; Hele gratengen for 8,50, 1 gulrot for 1,50 og redikker og mais for 2 kroner, så da ble det kanskje 12 kroner for denne store middagen. Thank you - not Thorn, but - Lerøy!

  Kalorier;  Fiskegratenger er faktisk veldig kaloririke, og speiselt denne som inneholder mye pasta og hvetemel. Det står utenpå at det er 198 kalorier per 100 gram, som vil si at hele pakka er ca. 800 kalorier. Jeg bruker alltid 2/3, for jeg lager ikke potet til denne gratengen siden det er nok av karber i den fra før av. Så på denne tallerkenen ligger det omtrent 600 kalorier.

  Klem MatBit

2 tanker om mat!

Lone

23.mai.2010 kl.13:18

Å, æsj æsj æsj ææææææsj jeg hater fiskegrateng!:O Brekker meg av lukten, smaken, konsistensen, alt rett og slett!:O

Men, det ser sinnsykt godt ut:D

SV: Åååå, SJAAALUUU! Har fremdeles to eksamner til før sommerferien snuser på min dørstokk=\ Men er ferdig mandag om en uke, så kan jo eeegentlig ikke klage så veldig. Jeg vil bare være ferdig NÅÅÅÅ!

Hehe, det er jo koselig da, og det er alltid enden på visa at det blir litt mer enn planlagt!:p Men viktig å kose seg litt før eksamenshelvette slår inn for fult!

Det er kjempedeilig at klær faller av, men kunne skjedd når feriepengene kommer for jeg har ikke råd til å kjøpe nytt:O Også må jeg fortsatt ned 5-10 kg før de gamle klærne ikke sitter som et pølseskinn.

Jeg syns grillet sopp er aller best, sålenge man ikke griller de for lenge:D

Sant, sant! De har perioder hvor de har mye fint, men somregel er det bare grusomt stygge pastell eller knæsje farger med broderier og mønstre hist om pist!

Uuu, den buksa kommer bare til å bli finere og finere ut over sommern kan jeg tenke meg!!:D

Skal gå rundt med fingrene krysset for deg hele torsdagen:D Du MÅ inn å skrible om hvordan det har gått med en gang du får tid!:D

Ååå, innkjøp av "boligklær" som samboern kaller det er like gøy om ikke bedre enn klesshoping:D Da vi kjøpte sofaen vår prøvesatt jeg SAMTLIGE sofaer jeg fant på IKEA:p vi var der 4 timer og endte opp med å kjøpe noe heeelt annet et annet sted:p

Ender nok med at det blir igjen -tall og hybelkaniner på kontoen deres:D haha

MatBit

23.mai.2010 kl.15:24

Lone:

Hahahahahaha, det er første gangen jeg har fått en kommentar som begynner med; ÆSJ ÆSJ ÆSJ :p Hahahahhaahha!!! X))) Men ser den altså ;) Jeg er oppvokst med litt fiskegrateng, så synes det er veldig godt :) Hihih ^^

Huff, stakkars, du får nok friske litt i kommodene dine i sommer du også! :) Trengs etter hvert det! Åh, du er så heldig som faktisk har klær i skuffen som et mål liksom! Det blir jo så herlig å smette inn i dem igjen til slutt!!! :)

Hahah, boligklær ja... Må dessverre ha en del. Det er veldig liten leilighet egentlig da, så det blir ikke sååå mye vi kjøper inn. Men har lyst til å bruke litt penger på å kjøpe noe litt ordentlig, og ikke bare sånn bruktbæsj. Vil ha det fint og "hemkoslig"! ^^ Og seng og sofa og sånt er jo ting man har en god stund fremover også, så da kan man like greit kjøpe noe skikkelig. Får masse igjen på skatt og feriepenger fra forrige året og diverse, så det blir masse fine penger å bruke. I tillegg til jobb ^^ Forhåpentligvis blir det ikke bare igjen hybelkaniner :p Hihihih ^^ Gleder meg :D

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten