Bilder bilder bilder og litt til!

  Nå har jeg endelig fått gravd frem USB kabelen fra flyttelasset i garasjen til mamma. Ting tar tid, spesielt når tingene skal inn og ut fra store, svarte søplesekker...

  Til de av dere som ikke har fått med seg hele historien, så har jeg altså flyttet fra Trondheim og hybellivet til Lillehammer, hvor jeg nå skal bo en måned i kjelleren hos mamma (sparesparespare) før jeg flytter inn med kjæresten 1. juli og skal forhåpentligvis studere her fra høsten av.

  Det blir derfor en litt annen blogging denne måneden enn dere vanligvis får fra MatBit. Siden det blir litt delte innkjøp og flere munner og mette, blir det vanskelig å regne på priser (kan nesten ikke tvinge mamma til å begynne å tapetisere med kvitteringer som jeg gjør) og generelt bare en helt annen setting enn en fattig studentlommebok og enkeltporsjoner.

  Men frykt ikke - fra juli går vi tilbake til tomme lommer og studenttilværelse for både meg og mannen, så da er jeg nok tilbake på gamle spor.

  Enn så lenge får dere kose dere med en litt enklere updates, så håper jeg dere henger med ut sommeren og joiner meg inn mot studiestart! :)

  SÅ, til bilder bilder bilder- delen;

  Lillesøster og mamma hadde kjørt 6 timer opp til Trondheim, var sultne og slitne, greide å rote seg bort i Trondheim sentrum (når har jeg sagt at jeg bor i sentrum???) men kom til slutt opp til studenten og fikk servert en stoooor hjemmelaga pizza med egenlaget tomatsaus og kyllingkjøttdeig, store tomatbiter, smørstekt champinjong og mais og deilig krydder. MMmmm - flink student!  En genial måte å bli kvitt utrolig masse fra både frys og kjøl.

  Lørdag bar det ut i Trondheim by på sigthseeing for de to turistene, og lunsjen ble på den pizza og diverse resturanten som ligger rett ved Trondheim Torg (i bygget som har(/hadde?) Freia skiltet over seg) - som førøvrig hadde den kjedeligste maten jeg noen gang har spist. Joda, retten min smakte godt - men den smakte nøyaktig det samme som alle de andre rettene de hadde på menyen. Hvor kjedelig er det ikke å drive resturant sånn da?? Samme salater, samme dressing, samme smør, samme bacon, samme brød - ALT var det samme. Eneste forskjellen var vel mellom de gørkjedelige kjøttbitene og forskjellen på salater og pizza.  Hahah, det ser kanskje bra ut, men det var det virkelig ikke.. Og alle bordene som satt rundt oss hadde NØYAKTIG det samme på tallerkenen som vi hadde. Artig. Verdens mest kjedelige "kokker".

  Jaja, lets move on. Lørdagskveld og Eurovision fra sengekanten, så vi laget oss kylling, ris og en stoooor salat av alt jeg hadde igjen av godsaker i kjøleskapet. Deilig!  Og hva var det jeg sa - dumme Didrik skulle aldri ha sammenlignet seg med Rema 1000!!! Rema 1000 hadde ikke havnet på 20. plass, for å si det sånn.

  Søndag og flyttedag, og sånn så det ut i bakluka på den digre leiebilen. Og for å si det sånn, det er godt jeg har vært så blakk i hele år, for her var det jammen ikke plass til mye mer!

  Noen fisk fikk bo på vanndunkene vi pleier å ha med oss på hytta (herlig), og de to store slørhalene fikk hvert sitt store norgesglass. Så ble det 4 stopp under veis for å "skifte på fisken" som mamma sa. Alle fiskene lever og har det alldeles utmerket! Hurra for det.

  Etter en evig lang biltur over Dovre begynte jeg å merke hvor godt det er å være tilbake på Østlandet. Sol, syrin, grønne trær og jorder, VARME.... Im in heaven.

  Så dagen etter ble en deilig salat på verandaen  og litt stekt restemat med en stor salat og hjemmelaget potetsalat. NAM!!  Nå skal jeg ned på Kiwi og sjekke om de har noe god grillmat til i kveld! Mmmmmm, gleder meg!!!

  Vi skribles!
  Klem MatBit

5 tanker om mat!

€ Kropp og sinn €

01.jun.2010 kl.13:37

Ååååå, så koselig! Ser ut til at du får alt på stell her nå :D Virker som om humøret ditt er på topp også - ingenting er bedre enn det!!

Marte

01.jun.2010 kl.13:56

Ja sjå der ja... Good good! Finn att svarknappen din når du kommer hjem fra Kiwi a!! :P

Lone

01.jun.2010 kl.18:59

åå, jeg har vært kjempelei meg og uttafor i hele dag, men nå ble jeg skikkelig munter etter å ha lest innlegget ditt:D

MatBit i et nøtteskal - solstråle-gledessprederen:D

Så søtt med slørhale i norgesglass, veldig dekorativt. Haha:p

Kooos deg med kjempevær og god grillmat!:D

FristPrice sommerkoteletter, grillribbe og spareribs smaker sjokkerende godt!:D

MatBit

01.jun.2010 kl.23:44

€ Kropp og sinn €:

Jammen blir det bra ja! ^^ Gleder meg til å ta fatt på jobb og enda en flytting om en måned. Hurra for sommer og sol! :))

MatBit

01.jun.2010 kl.23:47

Lone:

Nawh, så koslig å høre da! ^^ Hihihi.. Godt matbit kommer med til mer enn bare middagstips og Rema jubel! ;) Slørhalene er veldig søte i glassene sine ja :p Men de er nå tilbake i akvariet sitt nå. Var bare akkurat i bilturen de måtte svømme rundt og rundt og rundt i 2 liter stakkars :p Huffameg.. Overgang fra 110 liter til 2 liter å kose seg i! Heheh, huff..

Takketakk, det ble god mat :D MASSE mat. Jeg er ikke så flink til å beregne for mer enn til meg selv, så nå har vi grillmat i flere dager fremmover :p Hihihih...

Ja, firstprice har faktisk en del bra grillegodis, men ble kyllingfiletene i dag, for det meste annet hadde vi i fryseren. Stooore grillspyd! ^^ Namnammmm... Gleder meg allerede til "frokost" i morgen :p Hihihi!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten