Alt som kommer inn, kommer ut

  ...og da trenger man noe å tørke seg med!

  Vi har jo hatt et sterkt fokus på billig mat på denne bloggen, men hva med når maten kommer ut og dopapiret må frem? Hva velger man??? Hva lønner seg??? Har du regnet på det?


  I samråd med min økonomiske lillesøster, bestemte vi oss for å regne litt på dopapiret før vi handlet - og vi ble overrasket!

  Jeg har alltid tenkt at first price dopapir ikke kan lønne seg. Hvordan kan det egentlig lønne seg, så hardt og billig som det er?

  I denne utregningen og konklusjonen har jeg ikke tatt til grunne antall lag på papiret, og heller ikke plusset på bonuspoeng for mykhet og "sugeevne". Dette er rett og slett en prisutdeling til beste pris på dopapir per ark i pakka.

  Jeg har ikke tallene i hodet akkurat nå, men det viser seg at First Price dopapir har flere antall ark per dorull enn for eksempel Lambi, og koster 3 ganger så lite. Den utkonkurerer også alle andre dopapirpakker med sine 160 ark per rull, og til sammen 1280 ark i pakka! Og at pakka i det hele tatt koster rundt en 10er, gjør det hele klinkende klart.

  Så dersom du er villig til å ofre det myke silkepapiret og vil få skura rompa skikkelig, så er det First Price som gjelder! For oss ble altså First Price best i dopapirtest!


  Om du skulle være spesielt interressert finnes det en dopapirtest fra NRK her. (skulle gjerne visst hvor mange som trykker på linken!)

  Klem MatBit

10 tanker om mat!

Silje Kristine

05.jun.2010 kl.21:49

Hahahahahaha... Utrolig bra.. Det er slike personer som deg som gjør det mulig å overleve studenttilværelsen! (økonomisk og ernæringsmessig) =)
He he det går i first price og såre romper her hjemme og:-)

tjukkebollefeita

06.jun.2010 kl.07:54

Vi brukte first price før, men har gått over til lambi for å slippe såre romper. Men vi kjøper det i Sverige og på tilbud her hjemme, så sparer litt penger på det:D

MatBit

06.jun.2010 kl.09:36

Silje Kristine:

Hahah :p Så koslig å høre! ^^ Hihih, takk!! ;)

MatBit

06.jun.2010 kl.09:37

Husmora, tilbake på kjøkkenet:

Hihih, det er bra :) Ikke at jeg egentlig synes jeg blir sår av det men :p Men en får da, som jeg skreiv, skura rompa skikkelig :p Hahah. Billig billig!

MatBit

06.jun.2010 kl.09:38

tjukkebollefeita:

Ja, veit mange handler Lambi i Sverige. Kan da like godt dra med seg noen ruller a det om man skal dit uansett! Enn så lenge, First Price og skureevner! ;)
heisann=) Jeg har en utfordring til deg på bloggen min=)

Astrid

06.jun.2010 kl.15:04

Å huff! :-D Det gjør jo vondt å bruke FP. Jeg går for Serla, det er mykt, og det er aldeles ikke dyrt det heller. Husker ikke prisen i farten, men sånn rundt 22 for 4 stk/pakke.

MatBit

06.jun.2010 kl.16:38

Astrid:

Hehehe ;) Ja, serla er også veldig billig, men når hver 50 øring teller så får First Price hedersplassen - eller Euroshopper eller hva som helst. Men synes ikke det gjør vondt jeg da :p Kanskje brukt det så lenge at jeg har fått træler, eller herda stumpen? :p Hahah... Funker i hvertfall ;)

MatBit

06.jun.2010 kl.16:40

Husmora, tilbake på kjøkkenet:

Hoho, takk skal du ha du ;) Får se om jeg får satt meg ned med det i kveld eller i morgen. Tar på å være vaskekjærring, så nå skal jeg ligge en stund med beina i været til grillmaten er servert! ...herlig å bo hjemme ;)

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten