Sommerslager; Pølse!

  Pølse i brød og lompe med potetsalat og ketchup? Det høres da vel ikke vondt ut! Og prisen er jammen ikke ille den heller.

  Etter en handletur på Kiwi - 

  ..og da kom jeg på. Jeg er nå blitt en fast Kiwi entusiast. Ikke fordi jeg har fått nok av Rema - absolutt ikke, det er bare at nærmeste Rema ligger flere togturer unna. Eller noe. Nærmest butikk her hos mamma er en flott Kiwi, og nærmeste butikk til der jeg og kjæresten skal bo fra 1. juli er det også Kiwi som gjelder. Så da kan man da like godt begynne å tilvenne seg Kiwipriser?

  Vi prøver igjen. Etter en handletur på Kiwi ble det pølser til middag på meg og kjæresten. Raskt, enkelt, og evig billig - tro det eller ei. Og bytter du ut grillpølsa med den fantastiske kalkun pølsa fra Prior, ja så er det nesten så det er bra for bilringen også! ....kanskje ikke med disse pølsebrødene, men da kan man ta igjen for at man valgte sunn pølse ;)

  Kjæresten har bare LITT fin utsikt fra hybelen?!

  Anywho, tilbake til maten. Pølsebrødene var såkalte wienerpølsebrød av det billige slaget, og falt mye mer i smak for min del enn de vanvittig små grillpølsebrødene man noen ganger må ty til. Her fikk hele pølsa omslag så det holdt, og jeg skal love deg at det holdt med én av disse bombene. Det finnes både grøvre og bedre pølsebrød der ute, men noen ganger må man bare ta det man finner - og disse er i såfall et godt valg! (på kvitteringen står det bare "Herlige pølsebrød", og hva de heter i butikken spesifikt har jeg ikke notert)

  Pris; 
  Pølsebrød 8 stk - 21,40 - 2,7 per
  Potetsalat 500 g Delikat - 15,90 - 0,03 pr gr (20 g = 0,6)
  Gjøvik lompe 10 stk - 11,90 - 1,19 per
  Grillpølser kalkun/kylling - 18,90 - 1,89 per

  Per pølse i lompe og brød med potetsalat; 6,38 kroner! Og det blir jo igjen vanvittig mye mat om man bare spiser en eller to slike pølser, så man har jo pølsemat hele uka! $Chingching$

  Kalorier; Ca. 370 for hver pølse!

  Klem MatBit

2 tanker om mat!

Markus

14.jun.2010 kl.17:37

Jeg kan se huset mitt! x)

MatBit

14.jun.2010 kl.20:50

Markus:

Hahahha, nice :D

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten