Neste stopp er juli!

  Nå er det kun 1 dag igjen til juli - og jeg føler det på kroppen at dere alle sitter i godstolen med knyttede tær og sommerfugler i magen og teller timer, minutter og sekunder til MatBit skal opp og gå igjen. Så da passer det seg vel med et lite blogg-innlegg-vors?!

  Først og fremst; Tusen takk for koslige sommerhilsninger folkens! :) Blir kjempe glad av slike kommentarer! Hurra for dere!

  Og jada, jeg har kost meg de siste 14 dagene eller hva det nå har vært. Litt jobb, litt fri, litt døsing, mye tenking - for jeg skal jo tross alt begynne å innrede en leilighet i morgen. Dere damer vet hvordan det er - 10 timer om dagen med googling og kikking på nettsider, og uendelig mange turer i butikker i byen.

  Tenkte jeg skulle vise dere litt av det jeg skal ha på mitt lille kjøkkenkrypinn. Har kjøpt meg digert bestikk og litt annet småtteri som må til!

   

  Lommeboka får stadig påfyll, så det er lov å gå litt bananas for å få det som man vil, er det ikke?! Ellers har jeg også skaffet meg en flott sofa, og til lørdagen blir det ikeatur med svigers for å handle inn en loppekasse. Og tro meg, jeg har flere boller i ovnen. Her går det i planlegging ned til det minste blomsterblad!

  Og jada, selvfølgelig skal dere få se litt hvordan det blir når vi en gang blir fornøyde!

  Håper dere har hatt noen flotte uker, og er klare for litt blogglesing fremover! :)

  Klem MatBit

3 tanker om mat!

Lone

30.jun.2010 kl.12:38

Åå, så morsomt!:D

Tenker du koser deg grønn med innredningsforbredelsene.

Skal bli godt å få deg tilbake imorgen!

marit

30.jun.2010 kl.13:41

Så spennende!

Det er morsomt med kakekurs, men man finner innmari mye nyttig på internett.

Hvis du googler på ordet tutorial sammen med det engelske navnet på det du skal lage så får du kjempenyttige arbeidsbeskrivelser. Handler like mye om tålmodighet som dyktighet å lage en skikkelig fin og spesiell kake:) Du får det nok til dersom du prøver:)

tjukkebollefeita

30.jun.2010 kl.15:01

åh, gleder meg til du er tilbake for fullt igjen:D

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten