Go' Helg grilling!

  I går var det på tide å komme seg ut av pappesker og svarte plastposer og ta seg en tur til grill og venner. Jeg tenkte jeg da skulle prøve ut Kiwis gode helgetilbud. Som dere vet har jo Kiwi slike tilbud hver uke, og denne uka var det marinert kotelett det var tilbud på. Det var jo også en fulltreffer for to stykk utslitte flyttere med et stykk fullstendig kaotisk kjøkken.

  Grisegode svinekoteletter! 

  Sammen med verdens enkleste plukk-selv-salat...

  ..og en boks med potetsalat så var grilltallerkenen komplett rundt hele bordet.

  Pris; 14.90 for koteletten, rapidsalat 3,5, mais 1,5, tomat 1, paprika 1, potetsalat 4 - altså omtrent 26 kroner for en diger grilltallerken! (her sparer man selvfølgelig penger om man marinerer de deilige first price kotelettene selv og har hjemmelaget potetsalat - kommer når kjøkkenet er oppe og i gang! ;) )

  Kalorier; Ganske nøyaktig 500! 

  Q4U; Det er første gangen jeg har brukt Go' Helg tilbudet, men etter å ha blitt blåst vekk (blown away) av disse deilige kotelettene skal jeg garantert prøve det flere ganger! Benytter du deg ofte av Kiwis Go' Helg tilbud?

  Klem MatBit

8 tanker om mat!

slowfoodfastfood.blogg.no

04.jul.2010 kl.18:24

Enig med deg, Kiwis helgetilbud er veldig bra. Spesielt liker jeg at det er rettet mot èn person. Mange tilbud retter seg ofte mot familier.Det er også forutsigbart, som gjør at en kan planlegge med dette tilbudet.

tjukkebollefeita

04.jul.2010 kl.18:31

jeg bruker ikke kiwi sine helgeprodukter. Synes ofte kjøttet er fullt av slintrer og seigt...

Lone

04.jul.2010 kl.19:20

Jeg elsker Kiwi Go'Helg, når de hadde pepperbiff for lenge siden kjøpte jeg 20 pakker!:O

Verdt det altså, kjempegodt! Hamstrer ytrefilleter når de har dem også!:D

Men, synes krydderet de har på smaker hoppetau, så droppet det denne gangen:p

MatBit

04.jul.2010 kl.19:50

slowfoodfastfood.blogg.no:

Ja det er sant! Veldig grei porsjonering, uten å måtte ha delt opp og pakket og tint i forveien av en middag! Helt enig :)

MatBit

04.jul.2010 kl.19:52

tjukkebollefeita:

Ja, jeg skreiv det innlegget her FØR jeg stekte noen av kotelettene (i panne) som ikke ble grilla i går - og seriØST, det var så seigmannaktig at det var faktisk ikke godt :p Men det var helt knall på grillen da, så det var faktisk ålreit i går da. Men likte at de var beinfrie og sånt, og jeg som er så ekstremt pirkete på fettrander og slitrer klarte faktisk å nyte nesten hele biten! :) Hurra! ;) Men vi får se på de andre helgetilbudene etter hvert, så kan det nok hende at jeg blir enig med deg :p Time will show!

MatBit

04.jul.2010 kl.19:55

Lone:

Hahahahah, ja det husker jeg du sa :D Hahahah... Man må nok passe på når de har noe man liker egentlig. Er vel litt hipp som happ antagelig. Må prøve noen ganger og sjekke det ut i hvertfall, nå som jeg er sånn Kiwifreak! ^^

Hahahahhahaha X)))) En liten twist av hoppetau liksom :p Hahahahah... Jeg synes krydderet var ganske ok på grillen, men når jeg stekte det i panne i dag til middag - ..... ja, det må vel kunne beskrives som hoppetau - både i smak og i gummikonsistens! :p Huffameg... X)

Men skal prøve det ut flere ganger, og så skal jeg jammen meg passe på om de har biff og sånt! Det er jo helt genialt! :)) Hurra for Kiwi! ^^

Husmora

05.jul.2010 kl.21:42

Ja!!! Du er back:) me like;)

Jeg hamstrer nesten alltid go helg tilbudet!! Er jo bare å fryse, helt konge!!

Blir mye bakst her også de neste dagene.. Tenkte fylle fryseren for sommeren med allskens brød, boller og kaker:-) men dataen er på rep IGJEN så da blir det bare ussel mobilblogging... Jaja! Kos dere i ny leilighet:)

Lone

06.jul.2010 kl.17:45

Hehe, uff, det hørtest ikke bra ut! Gummikjøtt er noe ordentlig driiitt!

Foresten, IKKE kjøpt first price salami, det er laget av æsjeguff og fysjann fargestoffer. Sånn, hvis du liker salami og blir fristet av prisen, kjøp heller noe litt dyrere, for det er ikke salami engang:O

Jeg skal stå å å hamre på dørene klokken 7 nestegang de har biff:D Håper de har det igjen snart, er jo utrolig lenge siden jeg hamstra og har sjekket hver helg siden:p

Meeeen, frøken, vi savner deg inne på forumet altså! Nå er det bare Ingsi, enrt og meg som er aktive der inne og VIII savner deg! Så titt hodet innom hvis du har tid en dag:D

Spent på å høre hvordan det går med den delen av livet:D

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten