Kyllingmiddag på nye kjøkkenbordet!

  Onsdag var vi på Ikea for å speide etter diverse rariteter til leiligheten, blant annet et sted hvor man kan sitte og spise uten å knekke nakken for å få i seg maten (sikter da til stuebordet vårt...). Så da endte vi opp med et søtt lite klappbord som kan legges sammen når vi føler for det, eller brettes ut til 2 eller 4 personer. Skikkelig søtt med 6 små skuffer i bordet også, så blir man kvitt litt dritt!

  Ser ikke så bra ut forfra, men det er egentlig veldig søtt ;) Og helt perfekt til en liten leilighet!

  Så da var det på tide å dra i gang firstprice produkter for å få i stand en skikkelig middag. I går ble det first price kyllingfilet, jasminris og salat til middag. Enkelt og greit, og alltid evig godt. Kyllingfiletene delte jeg i to siden jeg ikke klarer å helsteke fileter med min utolmodighet og elsk for sterk varme, og krydret dem med grovkvernet salt og pepper.

  Og når jeg regnet på prisen av de deilige firstprice kyllingfiletene så ble jeg ganske så positivt overrasket. Jeg kunne egentlig ikke tenke meg at de var noe særlig billigere enn Rema 1000 sine fileter som jeg delte opp i porsjoner og pakket i fryseren - men her skal du jammen meg se;

  Posen er på 2 kg og inneholder rene kyllingfileter og koster kun 117 kroner. I pakka er det ca. 9 store fileter på alt fra 190-240 gram hver - men uansett vil det faktisk si at hver bit koster kun 13 kroner - og faktisk utdanker mine små, selvpakkede Remafileter til rundt 15 kroner stykk, og man får til og med 50 gram mer på tallerkenen! WOW - jeg liker!!!

  ...og grunnen til at jeg ikke hadde firstprice fileter på hybelen hele året var fordi det strengt talt er som å lete etter.. Willy, om man skal finne en Kiwi i Trondheim.

  ALTSÅ, oppsummert i vårt vanlige resonnement;

  Pris; Risen er i en 2 kilospakke, så jeg er ikke sikker på pris per porsjon, men legger meg på ca. 2 kroner enn så lenge. Salaten kanskje 6 og fileten for 13, og til sammen omtrent 21 kroner for hele middagen med stor salat, masssse ris og rundt 200 gram kyllingfilet.

  Kalorier; Ingen ting er veid og målt denne gangen, så jeg runder meg opp til 450 med rømmen på salaten, og noen ss for masse ris (men den var jo så GOOOD!).

  Klem MatBit

2 tanker om mat!

asbjørn

29.sep.2010 kl.15:41

jeg har samme bord! JESS!

MatBit

29.sep.2010 kl.22:30

asbjørn:

Hahah, godt å høre ;) Meget fornøyd med bordet fortsatt!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten