Dagens lille first price; Seigmenn!

    Jeg har aldri tenkt over disse søte små i hyllene på Kiwi før, men så fort jeg fikk øye på dem var de et must å prøve. De kostet 25 kroner etter hva jeg husker, og pakka er på 300 gram. Vanlige seigmenn er jo grusomt dyre, og for en seigmannelskende student, så kan det jo da være ålreit å ha et alternativ!

    De smakte egentlig forunderlig likt de vanlige seigmennene, og eneste det egentlig er å si noe på er at det er litt for mange grønne menn! Men ellers - absolutt verdt å ha i hyllene om man liker å kose seg med litt seigmannmoro en gang innimellom! :)

    Seig klem
    MatBit

5 tanker om mat!

Marthe

13.jul.2010 kl.13:08

Bra du har funnet et bra erstattelig alternativ til dyre seigmenn :D

Eldeen

13.jul.2010 kl.13:18

Jeg liker faktisk First Price-seigmennene best. =)

MatBit

14.jul.2010 kl.01:36

Eldeen:

Heheh, stilig! :) Aldri tenkt over dem en gang, så det er litt flaut nesten! Må nok sperre øynene ekstra godt opp for å se de skjulte godene på Kiwi! ;)

Veronica

02.okt.2010 kl.21:58

Verdt å nevne for e-stoff-nerder: Nidar sier de skal ha naturlige farger i sine seigmenn, jeg vet ikke hva FP bruker? Man har naturlige farger (utvinnet av ting fra naturen) og kjemiske (laboratorie, aldri sett natur), og de kjemiske ER BEVIST å forårsake ADHD-symptomer hos barn. Ikke sukker, det er ikke det man blir hyper av, men fargene. Sært men sant. Gi barna sukkerfri saft så mye du vil liksom, fargestoffene og søtstoffene tar for seg hyperaktiviteten.

09.mar.2011 kl.10:31

eg liker di grønne best eg :D

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten