Go' Helg; Marinert Laks

  Forrige uke var det marinert laks som lå plassert i Go' Helg kjølen hos Kiwi. Det måtte jo selvfølgelig prøves ut, og anbefales videre!!!

  Kjæresten ovnsbakte biten i folie i 20 minutter på 200 grader sammen med litt purreløk, gulrot og smør, samt litt grillkrydder (faktisk?!), grovkvernet pepper og salt. Laksen var fra før av marinert i litt syrlige smaker og med litt karri - og fy flate for en god kombinasjon det var!!! Herregud, jeg holdt på å spise meg i hjel! Kombinasjonen av de forskjellige krydderne gjorde så ekstremt mye, selv om de kanskje kan høres litt rare ut for den vanebesatte gane. Men altså; karri og grillkryddder, sitron, salt og pepper - i promise. Suksess.

  Ved siden var det herlig med litt kokt potet og en kuttet gulrot, samt litt godt med hollandaise saus!

  Pris; 14,90 for hver laksebit, og til sammen omtrent 19 kroner for hver porsjon med sunn og helt sinnsykt deilig fisk!!! (og det kommer fra ei som virkelig ikke liker fisk)

  Kalorier; Ca. 500 om du bruker litt ekstra potet, smør i folien med fisken og litt godt med saus. SNADDERSNASK!

  Klem MatBit


3 tanker om mat!

Kristine Andreassen

28.jul.2010 kl.18:31

Det spiste jeg forrige Torsdag, det var kjempe godt =D Jeg tok det i folie med olje, klype salt og pepper, og hvitløkspulver. Og lagde en god salat og hadde med grillpotetsalat.. Jeg sier bare, det var SNADDER !!

MatBit

29.jul.2010 kl.16:42

Kristine Andreassen:

:D :D *LIKE*

Linn

19.jun.2011 kl.12:00

Takk og lov for at jeg kom over denne bloggen! Herlig å være litt freak:D Jeg blir alltid inspirert av fasinasjonen til mennesker.

Penger er uhyre viktig, og jeg tror du får masse igjen for det ved å være bevist (i høy grad) på hvor mye du betaler for maten din. Du skal fra nå av leses så ofte som overhode mulig!

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten