Go Helg kyllingfilet

  Kiwi har en liten tradisjon i kjøledisken på Go Helg varene sine, og det er de fristende kyllingfiletene. Man blir jo faktisk veldig fristet når man ser fine og ferdige fileter til en så lav pris ligge foran seg, og de fleste rapper med seg noen i kurven hjem.

  MEN.

  Viste du, at denne fileten koster deg 14,90 for kanskje 150 gram - mens om du kjøpte deg en pakke fryste kyllingfileter fra FirstPrice, vil en filet på 200-300 gram koste deg 13,50 kroner???

  Tenk på det neste gang du blir fristet. Eneste unnskyldning må være at du deler en fryser på 10 liter med 5 andre slik jeg gjorde et halvt år.

  ...Jeg blir faktisk nesten litt irritert når jeg ser mødre og fedre hamstre til familiemiddag, og betale for lite mat for masse, når de kunne fått mye mer mat for mye mindre penger! Og ikke si at det er enklere - for ingen ting er så enkelt som å tine opp litt fileter i mikroen - det koster deg bare 5 minutter!

  MatBit

2 tanker om mat!

Astrid

15.aug.2010 kl.15:13

Det er så sant, så sant! De frosne blir mye rimeligere, og tar man dem ut i god tid, vel, det er ikke noe hokus pokus i det hele tatt.

Tone Hjertemat

10.feb.2011 kl.23:24

Bra innlegg! Husker jeg tenkte det var billig, men så tenkte jeg hva prisen ble l

jeg kjøpte 4... Ikke så billig allikevel! :-((

Skriv en ny kommentar

hits Blogglisten